Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO SĄDZISZ O JAKOŚCI TELEPIZZY W ŁOMŻY? :) |
Jak w temacie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO SĄDZISZ O JAKOŚCI TELEPIZZY W ŁOMŻY? :) |
szkoda kasy na tą pizze
|
|
Minusy: -smakuje jak zapiekanka -jest droga -obsługa (chyba, dopiero sie uczą ) Plusy: - w piątek i sobotę czynna do 24:00 :) - dostawa gratis Ogólnie to telepizza, czyli pizza na telefon i pod tym względem jest OK.
|
|
Ciasto niezłe, sos taki sobie (nie pamiętam który), trochę za mało dodatków na konkretnej oizzy, miła obsługa przez telefon, szybki dowóz. Ogólnie to dzieciom smakowało. Myślę, że jeśli firma myśli o poważnej konkurencji i zdobyciu sobie stałych klientów to dopracuje swoją ofertę. Na razie działają chyba od dwóch tygodni więc dajmy im szansę na rozwinięcie skrzydeł...;)
|
|
Nie byłam jeszcze tam ale napewno pójdę,i co najważniejsze 4pory roku wreszcie przestaną obrastać w piórka,bo myślą że zdobyli Pana Boga za nogi i że są najlepsi a wcale tak nie było,nie jest i nie będzie.
|
|
Byłam, jadłam i smakowało mi. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
ciekawe czy klimatyzację mają buziaczki
|
|
nie dobra i droga
|
|
pizza zjadliwa, raczej tam szybko nie zawitam ;P
|
|
Właśnie apropo telepizzy w Łomży nowy okal po remoncie a podjazdu dla wózków nie ma Kto im to pozwolił w tych czasach otworzyć
|
|
Jest spoko lae za mało dodatków i ciasto samkuje jak mąka. Pomimo tego szybki dowóz i ogólnie niezła. I tak wole Chili "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
osobiście nie polecam, ja nie byłam zadowolona i w dodatku wysokie ceny
|
|
a zna ktoś nr tel. i jakie są mniej więcej ceny za pizze??
|
|
chilli pizza jest lepsza:-) Abdul
|
|
jest ok ! jeszcze 2 tygodnie dopracują niedociągnięcia i będzie super ! dużo sosów do wyboru , promocje to jest to !!!!!!!!!!
|
|
Chciał bym zamówić pizze,jutro na obiad sobie i gdzie mi radzicie zadzwonić i jako pizze ? Proszę o pomoc :)
|
|
dziadostwo!mało dodatków jedyny plus to dobre ciasto i to wszystko
|
|
Da Grasso jest chyba obecnie najlepsza najtansza najwieksza Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A pizzeria Diawolo to jeszcze jest?
|
|
Diavollo jesli juz. Jest. _________________________________________________________
|
|
Piwa tam jeszcze nie mają ;-) ale pizza nie najgorsza :-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
da grasso ! to gniot nie pizza ! A piec to dla dzieci do zabawy chyba !
|
|
Widzę, że niektórzy nie zwracaja uwagi na jakość tylko cenę. Wolę zapłacić drożej, zjeść ze smakiem i nie mieć potem żadnych problemów żołądkowych. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
każdy ma własne zdanie i smak. Ja się rozczarowałem. Spróbuj , będziesz wiedział.
|
|
Dokladnie, kazdy ma inny gust, tu nie ma co dyskutowac. Nadal jednak zadziwia mnie przekonanie niektorych osob, ze za 10zl mozna zrobic super pizze 50cm srednicy, z dodatkami nie mieszczacymi sie w opakowaniu, z najlepszych i swiezych produktow i dowozem gratis... Bo mam wrazenie, ze tego sie spodziewaja po kazdej nowo otwieranej sieciowce...
|
|
dobra jest
|
|
Moim zdaniem ona jest tania, ale jaka cena taka jakość. Za 30zł ma się 2 duże pizze; cały czas jest ta promocja 2 gratis. Ciasto jest słabo wypieczone, prawie czuć mąkę, no i dodatków niewiele.
|
|
a ja wam powiem ze najlepiej smakuje pizza domowej roboty.
|
|
a ja Ci polecam Chilli Pizza a dokładnie pizzę sycylijską :)
|
|
Postanowiłem osobiście się przekonać co sobą reprezentuje Telepizza :-) Zdaję sobie równocześnie sprawę, jak bardzo moje zdanie liczy się wśród użytkowników tego forum, więc postaram się być obiektywny i nie zniechęcić potencjalnych klientów ;D Postanowiłem kupić średnią pizze z napojem. Rachunek: 33zł. Co? Zapytałem :) Miła pani wylicza mi dwie pizze itd. Powtórzyłem, że chcę jedną, nie dwie. Ponownie miła Pani przelicza i z wyrazem twarzy nie przypominającym zadowolenia rzecze: 33zł. Heh. Bo ta druga pizza jest w promocji... No ok. Ale dwóch nie zjem. Do tego dostałem napój, chyba największy jaki mieli, 1L. Nie zapytano mnie czy chcę 0.33 (a taki miałem zamiar kupić) czy 1L. Miałem już dość stania przy kasie i przeliczania w nieskończoność zakupionych produktów, a koledzy czekali bez napojów, więc wziąłem ;) Sos dostałem w... torebce foliowej, a napój w butelce plastikowej. Równie dobrze mogłem pójść z koszykiem do sklepu spożywczego. Składników rzeczywiście jak na lekarstwo, jedna pieczarka na jeden kawałek pizzy. Ogólnie pizza smakowała, ale zaznaczam, że byłem bardzo głodny. Niestety sposób podania pozostawia wiele do życzenia i raczej już nie skorzystam z tej pizzerii. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
No i widzisz Markac jaki Ty upierdliwy jestes... Na dodatek wymoczek, dwoch nie zjesz... Sie ciesz, bo mogles trafic na promocje "1 duza, cztery gratis" i dopiero bys mial przesrane (po takiej porcji) ;) Ale tak to jest, chcesz jedna, kupisz dwie i ciesz sie, ze oszczedzasz ;) Nic tylko musisz ze soba pojemniejsze towarzystwo zabierac, a jak nie masz to ewentualnie chomika ;)
|
|
Kurde Dran, nie Ty pierwszy mówisz, żem upierdliwy... Zaczynam w to wierzyć. Mądry Polak po szkodzie. Teraz wziąłbym tą drugą pizze do domu, ale myślałem, że jak wezmę jedna to zapłacę mniej, a tu niespodzianka ;D Potem już nie chciałem zmieniać zamówienia. Ogólnie nie lubię promocji, bo wprowadzają niepotrzebne zamieszanie. Pizza w promocji, napój w promocji... Zapomniałem wspomnieć o cenie tej fanty. Ponad 6zł za 1L, to chyba lekka przesada, chociaż nie orientuję się w cenach w Łomży, bo rzadko tu bywam. Ale byłem uczciwy, powiedziałem, że mi smakowała i ciasto nie było spalone czy niedopieczone jak inni pisali. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Trudno mowic o jakości jak na tej pizzy prawie nic nie ma,cole maja dobrej jakosci ,tylko drogą.
|
|
Jak dla mnie słabiutko. Pizza nic nadzwyczajnego, średnia, ale ceny pozostawiają wiele do życzenia. Ta promocja to mit. Po prostu jak się bierze jedną pizzę to wychodzi 2x drożej. I napój też. Kompletna porażka. Z pewnością już do niej nei zawitam. Najlepsze jak na razie Diavolo.
|
|
bylem w tej pizzerii, zjadlem nawet niezla pizza, ale wiecej tam nie zawitam, zamotane ceny, dziwne menu, nie podoba mi sie tam ogólnie.
|
|
"Winnerm"- masz racje,dla mnie równiez Diavolo najlepsze-pizza wypas.
|
|
zamówiłem tą pizze, mówię wam lipa! jakość słaba, trochę długo czekałem, tam było dużo obsługi i niewiedzą za co się zabrać. nie polecam Karoll
|
|
dla mnie jest to najlepsza pizza w mieście! nie jakieś tam kólka z niewiadomo czym... ta pizza bardzo mi smakowała... Diavollo to dupy... nie wspomne już o Dangelo (nie wiem jak to sie pisze) :P
|
|
w Diavolo to dupy są najlepsze,szczególnie te na kasie-kolega Mati nie dokończył.
|
|
ANTY_BLM sorki wszystkim tak poza tematem a ty czym jezdzisz
|
|
mi najbardziej smakuje w czterech porach roku i w chilli
|
|
A ja polecam także Osterię. Bardzo mało, jeśli w ogóle się o niej tu pisze. Za 10.50zł mamy średnią pizze z dużą ilością dodatków. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |