Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego zupa była za słona?? |
Czy wszyscy jedli w tej samej stołówce? Czy komuś od nadmiaru soli odbiło i nabił tyle punktów za opcją słonej zupy? Czy może to nie była sól tylko inny biały proszek i kogoś energia rozpierała? Kto zna odpowiedź?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego zupa była za słona?? |
Fajny post. Ryta
|
|
Mój czy Twój?
|
|
Hej Sura, ale o co chozii???
|
|
hmmmm albo ja nie kumaty albo nie wiem o co chodzi a moze za malo wypilem ;/ ?? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
haha SzEjKuŚ pijaku - pewnie za mało wypiłeś :p Ehh mnie się zdaje że chodzi o to że tak jak w reklamach pokazują, mężowi zupka nie smakowała bo "była za słona" i żonce łup i łomot spuszcza, nagły przypływ energii, trza sie wyładować, żonce pare razów i ulżyło.... "Czy komuś od nadmiaru soli odbiło..." - męzowi który stłuk żonkę "...nabił tyle punktów za opcją słonej zupy?" - wymyślił texta i nabił kieszenie kasą "Czy może to nie była sól tylko inny biały proszek i kogoś energia rozpierała?" - może żonka narkomanka i zamiast soli dodała do zupy pół kilo "białego" ;p "Kto zna odpowiedź?" - ten kto wymyślił tę reklamę :D pozdro
|
|
Bezwzglęnie źle interpretujesz mojego posta KoSmiTko:)) Chodziło o pewną sondę przeprowadzoną na 4lomza.
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! o to ci chodziło, więcej tak popisz pierdoł. LORD ON
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |