niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS

Może mnie ktoś uświadomi o co chodzi z tym naszym ŁKS-em
/ o tym że ma długi to wiem, o tym że może przestać istnieć też wiem/
ale interesuje mnie dlaczego tak jest.

Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS

a komu teraz łks w głowie...

a co masz jakiś inny klub sportowy w Łomży, który warto by oglądać oprócz ŁKS-u??

już teraz to i nie warto interesować się łksem,co zrobić,do tego doprowadzili.

teraz lepiej sie szachistami interesowac. tez druga liga ;]

Panidomu: chodzi o to, że przez co najmniej 6 lat władze ŁKS-u nie potrafiły znaleźć sponsorów dla ŁKS-u. Nieudolność działaczy spowodowała, że klub ma obecnie około 700 tys. złotych długu. Dlatego nikt o zdrowych zmysłach nie chce przejąć władzy w klubie, co możne spowodować zniknięcie Łomżyńskiego Klubu Sportowego z piłkarskiej mapy Polski.
Zobaczymy czy się znajdzie jakiś „zbawca ŁKS-u”

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Jakby znaleźli jeszcze takich kilku 'Kosiorków' to bysmy wyszli z tych długów...

...

Ty boss i chopiniak, wy sie lepiej zainteresujcie,gdzie i w jakich godzinach przyjmuje jakis dobry psycholog a nie pier... ze nie warto sie ŁKSem interesowac! ŁKS to nie program telewizyjny,ze sie zmienia na inny jak juz przestaje nas interesowac. Jak nie chodzicie na mecze to WYPIER... z tego tematu i nie siac popeliny. ŁKS byl, jest i bedzie! A takie mendy jak Wy,co to chodza na mecz od świeta,czy jak ŁKSowi idzie,to CH... nie kibice!
Wie ktos co na walnym sie dzieje?

Poprostu w zarzadzie zasiadali niekompetetni ludzie(nie wszyscy) ktorzy nie potrafili wypromowac druzyny. A wiadomo promocja=sponsor sponsor=kasa kasa=koniec dlugow, stabilizacja finansowa, transfery na miare II ligi a co za tym idzie dobre wyniki w lidze.

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Nowy Prezes ŁKSu to bardzo solidny i rzetelny człowiek trzymajcie kciuki za niego !

DUMĄ ŁOMŻY JEST ŁKS !

Łomża leży na Mazowszu !

uff, całe szczęście, że <choinski-amerykański turysta> nie "zgodził się" kandydować do zarządu :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org