Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który salon polecacie? |
Witam, który salon według Was profesjonalnie farbuje włosy i gwarantuje zadowolenie fryzjerki? W tych salonach do których chodziłam fryzjerki się już troche "wypaliły".. dlatego szukam nowego obiektu i proszę o jakąś podpowiedź Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który salon polecacie? |
Ja polecam Wenus w Kolnie ul. Brzozowa 18 fryzjerka zawsze wczuwa się w swoją rolę i jest naprawdę dobra, tylko niech Cię nie zwiodą ceny-w Kolnie jest taniej :)
|
|
dzięki za szybką odpowiedz, jednak raczej prosiłabym o propozycje z terenu Łomży :)
|
|
na Pisudskiego kolo baru sawanna Naprawde warto i tanio
|
|
witam ,ja polecam salon EWA na Hipokratesa w Łomży.
|
|
chyba z fryzjerki??
|
|
Moge ci podac nr.do fryzjerki. w styczniu robilam sasiadkom makijaze na stuniowke i w tym samym czasie byla u nich fryzjerka. uczesala je naprawde slicznie i od kazdej wziela ok.40 zl. na wszelki wypadek zapisalam sobie jej nr. 698828561. niestety nie wiem jak ona sie nazywa ale dziewczyna naprawde ma talent
|
|
polecam FASHION na polowej miałam czesana fryzurke na slub i byla rewelacyjna a pozatym trzymała sie dlugo...
|
|
w biedronce zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |