Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala gimnastyczna |
Ile kosztuje wynajęcie sali gimnastycznej w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala gimnastyczna |
Na ile godzin/dni ??? _________________________________________________________
|
|
godzina ,dwie
|
|
W zależności o której salce mówimy ;) ale Łomża mieści się w przedziale od 50 zł do 100 zł ;) polecam sale w Kolnie ;) 40 zł godzina ;) i sala naprawde godna polecenia ;)
|
|
A godzinka na tej sali (namiocie) przy gimnazjum 9 ?
|
|
@ANTY_BLM: Wklejając taki debilny obrazek w podpisiesam pokazujesz jakim jesteś burakiem. Jeżeli kogoś nie stać na nowszy samochód to jest niestety skazany na takiego "dziadka". Chyba że w grę wchodzi kwestia wieś-tuningu, a do tego i ja jestem sceptycznie nastawiony.
|
|
myślę, że ANTY_BLMowi chodziło nie o takie samochody, tylko o ludzi zadziornie nimi jeżdżących z głośną muzyką i uważających się za królów szos... takich to chyba nikt nie lubi
|
|
A połowa to złomy które powinny już dawno być na złomowisku i nie zatruwać środowiska i zagrażać innym użytkownikom dróg :)
|
|
prosze nie zmieniać tematu
|
|
mziejscowy - zgadza się. _________________________________________________________
|
|
mziejscowy - zgadza się. + pseudo tuning. _________________________________________________________
|
|
...no tak podnosze temat moze beda konkretne odpoweidzi gdzie mozna wynajac i za ile sale???
|
|
sp 10 ale nie wiem w jakim przedziale cenowym...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |