wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zoologiczny!!

Gdzie w Łomży jest dobry zoologiczny? Gdzie są zdrowe zwierzęta, w miare niskie ceny??
Chciałabym kupic fretkę, koszatniczkę lub szczurka!!
Jeśli ktoś z was ma na przykład na sprzedanie któreś z tych zwierzątek prosze pisac na e-mail podam moje dane.
kopl00@wp.pl [słownie- koplzerozeromałpawpkropkapl]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zoologiczny!!

w puszku :P

Ja polecam sklep na Kazańskiej obok Perespektywy a także na Niemcewicza:D
Puszek też nie jest zły

jak bys chcial kupic fretke to nie polecalbym kupna w sklepie zoologicznym tylko u hodowcy, troche czytalem o tych zwierzaczkach i z tad moje zdanie

Polecam zoologiczny na niemcewicza

ludzie kupują fretki a po 1-2 miesiącach z chęcią by oddali z powrotem, nie nadaje się do domu...

Puszek!!

nadaja nadaja tylko trzeba im stworzyc odpowiedznie warunki, tak samo mozna powidziec ze psy sie nie nadaja przeciez ludzie tez po paru tygodniach czy tez miesiacach je zostawiaja

psa do fretki porównuje... daj pokój...

Pies jest właśnie [prawie] jak fretka i to jest trafione porównanie...
Tylko że niestety na Niemcewicza nie ma fretek :( W puszku nie byłam [dzisiaj się przejdę] w złotej rybce facet może mi fretke- za 150 zł.
Wiem że fretke lepiej u hodowcy kupic ale co tam- ja też dużo czytałam.
Weź i znajc mi hodowce fretek W Łomży...
Szczura chyba sobie kupie i wytresuje- poważnie[.]
Albo kosztniczke chociaż na koszatniczkach sie troche ,,przejechałam" I nie tyle co na koszatniczkach tylko na zoologicznym na niemcewicza. Moim ulubionym zeologicznym jest puszek ;) no ale was sie zapytałam ;) Jeszcze popatrzę...
A tak wogle to jakie zwierze wy byście kupiji coś w typie koszatek szczórów i fretek ;)

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

trafione porównanie w twojej głowie:))) fretka to straszny rozrabiaka, wypuścisz z klatki to zdemolowane mieszkanie, a psa jak trzymasz w domu to nie w klatce... dzieci kupują takie zwierzaki a później ojciec czy matka głowią się co z tym zrobić...

Kśka ty lepiej daruj sobie narazie jakiegokolwiek zwierzaka dobrze wiesz o czym mówię

Autor: Ewelinak (---.lomza.mm.pl)
Data: 19-02-08 18:17

Kśka ty lepiej daruj sobie narazie jakiegokolwiek zwierzaka dobrze wiesz o czym mówię

W ogóle...
Janku jak tam po tej twojej wycieczce choroba cie żadna więcej nie dopadła??
Hehe jak mi powiesz że pies nie demoluje mieszkania..... heh
Fretke też da się wychowac... I nie zrozumcie mnie źle ale gorsza od psa to ona nie jest... z tym rozrabianiem... ;)

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

kup se ją to matka z ojcem cię przeklną...

Spytaj o fretke na Al.legionow.Jesli nie maja, to na bank sprowadza dla Ciebie.

pANIE janie serce po twoich wypowiedziach widze ze nie miales do czynienia ze zwierzakami.

''ludzie kupują fretki a po 1-2 miesiącach z chęcią by oddali z powrotem, nie nadaje się do domu...''- przeciez jest to zwierze domowe to jak to sie moze nie nadawac nie rozumiem tej wypowiedzi.Dla kazdego zwierzaka trzeba stworzyc warunki i wiedziec jak sie nim zajac.

Logic nareszcie ktoś myśli....
Janku czy nie uważasz że jeśli kupuje się zwierzaka do domu trzeba miec warunki i pieniądze na utrzymanie go?? fretka kosztuje około 150 złotych klatka 120zł, szczepionki, jedzenie, piasek, szampon, zabawki, sterylka, obcinacz do pazurków.
Nie uważasz że połowe z tych rzeczy które wymieniłam i mnóstwo innych których nie wymieniłam- mało kosztuje?? Tylko kretyn decydował by się wydawac grubo ponad 300zł a potem oddawac zwierzaka....
I tak się jeszcze zastanawiam czy nie kupic sobie szczura. Zobaczę jeszcze czy mi ojciec kasy dołoży bo jak na razie to mam na szczura z pełnym wyposażeniem ;) I jbc to kupię go na Niemcewicza lub w puszku.

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

ludzie po fretkach oczekują czego innego niż okazuje się w rzeczywistości, a to nie są wcale takie miłe zwierzątka, domowe są tylko dla tego bo ludzie by tak chcieli...
dogerka, ale chyba nie w tym sklepie przy skrzyżowaniu z piłsudzkiego? tam strasznie nie chwalą...

ludzie po fretkach oczekują czego innego niż okazuje się w rzeczywistości- przed kupnem jakigo kolwiek zwierzaka trzeba sie mocno zastanowic czy sie sprosta zadaniu bo na lapu capu to sie paczki w piekarni kupuje.

a ja bym chciała yorka :)))

Kupiłam sobie szczura haskiego ;) Na niemcewicza po 10 zł i klatke po 70 zł
Co prawda nieoswojony ale co tam... A co do jorka do zapraszam na google poszukac jakiejś dobrej hodowli...

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

Jan_Serce ile ty masz lat dzieciaku? Najpierw radzilbym gimnazjum skonczyc i zapoznac sie ze slownikiem, a dopiero pozniej sie wypowiadac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org