Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zoologiczny!! |
Gdzie w Łomży jest dobry zoologiczny? Gdzie są zdrowe zwierzęta, w miare niskie ceny?? Chciałabym kupic fretkę, koszatniczkę lub szczurka!! Jeśli ktoś z was ma na przykład na sprzedanie któreś z tych zwierzątek prosze pisac na e-mail podam moje dane. kopl00@wp.pl [słownie- koplzerozeromałpawpkropkapl]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zoologiczny!! |
w puszku :P
|
|
Ja polecam sklep na Kazańskiej obok Perespektywy a także na Niemcewicza:D Puszek też nie jest zły
|
|
jak bys chcial kupic fretke to nie polecalbym kupna w sklepie zoologicznym tylko u hodowcy, troche czytalem o tych zwierzaczkach i z tad moje zdanie
|
|
Polecam zoologiczny na niemcewicza
|
|
ludzie kupują fretki a po 1-2 miesiącach z chęcią by oddali z powrotem, nie nadaje się do domu...
|
|
Puszek!!
|
|
nadaja nadaja tylko trzeba im stworzyc odpowiedznie warunki, tak samo mozna powidziec ze psy sie nie nadaja przeciez ludzie tez po paru tygodniach czy tez miesiacach je zostawiaja
|
|
psa do fretki porównuje... daj pokój...
|
|
Pies jest właśnie [prawie] jak fretka i to jest trafione porównanie... Tylko że niestety na Niemcewicza nie ma fretek :( W puszku nie byłam [dzisiaj się przejdę] w złotej rybce facet może mi fretke- za 150 zł. Wiem że fretke lepiej u hodowcy kupic ale co tam- ja też dużo czytałam. Weź i znajc mi hodowce fretek W Łomży... Szczura chyba sobie kupie i wytresuje- poważnie[.] Albo kosztniczke chociaż na koszatniczkach sie troche ,,przejechałam" I nie tyle co na koszatniczkach tylko na zoologicznym na niemcewicza. Moim ulubionym zeologicznym jest puszek ;) no ale was sie zapytałam ;) Jeszcze popatrzę... A tak wogle to jakie zwierze wy byście kupiji coś w typie koszatek szczórów i fretek ;) Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
trafione porównanie w twojej głowie:))) fretka to straszny rozrabiaka, wypuścisz z klatki to zdemolowane mieszkanie, a psa jak trzymasz w domu to nie w klatce... dzieci kupują takie zwierzaki a później ojciec czy matka głowią się co z tym zrobić...
|
|
Kśka ty lepiej daruj sobie narazie jakiegokolwiek zwierzaka dobrze wiesz o czym mówię
|
|
Autor: Ewelinak (---.lomza.mm.pl) Data: 19-02-08 18:17 Kśka ty lepiej daruj sobie narazie jakiegokolwiek zwierzaka dobrze wiesz o czym mówię W ogóle... Janku jak tam po tej twojej wycieczce choroba cie żadna więcej nie dopadła?? Hehe jak mi powiesz że pies nie demoluje mieszkania..... heh Fretke też da się wychowac... I nie zrozumcie mnie źle ale gorsza od psa to ona nie jest... z tym rozrabianiem... ;) Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
kup se ją to matka z ojcem cię przeklną...
|
|
Spytaj o fretke na Al.legionow.Jesli nie maja, to na bank sprowadza dla Ciebie.
|
|
pANIE janie serce po twoich wypowiedziach widze ze nie miales do czynienia ze zwierzakami. ''ludzie kupują fretki a po 1-2 miesiącach z chęcią by oddali z powrotem, nie nadaje się do domu...''- przeciez jest to zwierze domowe to jak to sie moze nie nadawac nie rozumiem tej wypowiedzi.Dla kazdego zwierzaka trzeba stworzyc warunki i wiedziec jak sie nim zajac.
|
|
Logic nareszcie ktoś myśli.... Janku czy nie uważasz że jeśli kupuje się zwierzaka do domu trzeba miec warunki i pieniądze na utrzymanie go?? fretka kosztuje około 150 złotych klatka 120zł, szczepionki, jedzenie, piasek, szampon, zabawki, sterylka, obcinacz do pazurków. Nie uważasz że połowe z tych rzeczy które wymieniłam i mnóstwo innych których nie wymieniłam- mało kosztuje?? Tylko kretyn decydował by się wydawac grubo ponad 300zł a potem oddawac zwierzaka.... I tak się jeszcze zastanawiam czy nie kupic sobie szczura. Zobaczę jeszcze czy mi ojciec kasy dołoży bo jak na razie to mam na szczura z pełnym wyposażeniem ;) I jbc to kupię go na Niemcewicza lub w puszku. Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
ludzie po fretkach oczekują czego innego niż okazuje się w rzeczywistości, a to nie są wcale takie miłe zwierzątka, domowe są tylko dla tego bo ludzie by tak chcieli... dogerka, ale chyba nie w tym sklepie przy skrzyżowaniu z piłsudzkiego? tam strasznie nie chwalą...
|
|
ludzie po fretkach oczekują czego innego niż okazuje się w rzeczywistości- przed kupnem jakigo kolwiek zwierzaka trzeba sie mocno zastanowic czy sie sprosta zadaniu bo na lapu capu to sie paczki w piekarni kupuje.
|
|
a ja bym chciała yorka :)))
|
|
Kupiłam sobie szczura haskiego ;) Na niemcewicza po 10 zł i klatke po 70 zł Co prawda nieoswojony ale co tam... A co do jorka do zapraszam na google poszukac jakiejś dobrej hodowli... Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
Jan_Serce ile ty masz lat dzieciaku? Najpierw radzilbym gimnazjum skonczyc i zapoznac sie ze slownikiem, a dopiero pozniej sie wypowiadac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |