Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chrzciny |
jaki lokal w lomzy polecacie na chrzciny, jakie sa ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chrzciny |
Pod Topolami , wyniosło mnie 50zł od osoby.polecam
|
|
umiesz czytac? w Łomży napisal/a
|
|
Dla mnie to żadna odległość jeśli chce się mieć dobre chrzciny.
|
|
Polecam przede wszystkim Urząd Stanu Cywilnego. Jeżeli zrobisz to w kościele, napiętnujesz nieświadomego noworodka, być może na całe życie. Trudniej bedzie Twemu dziecku realizować świadomy, wolny, wybór w momencie gdy będzie zdolny sam stanowić o sobie. Poczekaj do wieku dojrzałego swego dziecka aby mógł, jako człowiek neutralny, sam wybrać światopogląd, czy religię. Życzę dużo zdrowia i roztropności, nowoczesności w wychowaniu. Udzielam korepetycji z religii, za darmo. rudy błazen z druhem
|
|
Amadeusz na ul. Przykoszarowej nad Okruszkiem
|
|
;|
|
|
Chrzciny to w kościele, nad rzeką, albo w wannie... ...a "Pod Topolami" też chrzczą? - nie słyszałem o tym!!? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A ja widzę różnicę między "chrzestem" a "chrzcinami".... ;)
|
|
Brawo Krajowy!
|
|
Chrzest to u Ambroziaka:) Niesamowite wrażenia:)
|
|
Krajowy ja też widzę różnicę między "CHRZTEM",a chrzcinami:)No i pomogliśmy js.b.Jak to miło zacząć dzień od dobrego uczynku.
|
|
Chrzest u Ambroziaka. Natomiast przyjęcie w restauracji Amadausz, nie ma w Łomży nigdzie takiego luksusu jak tam. bazyk1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |