Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio !!! |
Co sądzicie o "Wietrznym Radiu Chicago"??? Dlaczego mamy czytac tylko o "Lomzy" i "bab"? Jak jest internet, to mozemy sluchac całego świata a podobno w Chicago jest dużo łomzyniaków a to radio nadaje po polsku. I ostrzegam ze jak forumowicze beda przerzucać na poczatek forum te radia lokalne to ja bede dopisywal byleco do tego tematu!!! ________________________________________- ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio !!! |
jaki link do tego radia?
|
|
WinydyRadio jest cooool! --- Iota Geminorum
|
|
jaki link do radia ?? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Bardzo fajna stacja. Nie wiem jaki jest wlasciwy link do tej stacji ale ja jej zawsze slucham pod tym linkiem http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=Internet_Radio&file=popup&radio=21&num= Jest tam tez mozliwosc sluchania dradia Rzeznia z Sydney - tez polecam Lamico - przyjaciel na zawsze
|
|
wietrzne radio powiadacie nie powiem ze takie wspaniale jest od biedy da sie go sluchac w korku samochodowym tylko polaki gapy bo nie nadaja na falach FM troche kiszka ale za to dobry zasieg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |