Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy warto na jechać na wariata na EURO2008? |
Jak w temacie. Są straszne problemy z biletami i się zastanawiam nad spontanicznym wyjazdem na mecz POLSKA-NIEMCY 08.06.2008r. kupnem biletów po gwizdku od koników lub oglądaniem meczu na telebimie pod stadionem? Myślę że atmosfera poza stadionem też może być niezła. A jak ogramy naszych przyjaciół zza zachodniej granicy to już w ogóle szał będzie. Może ktoś się wybiera i co o tym myślicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy warto na jechać na wariata na EURO2008? |
Jak znajdziesz jeszcze paru takich wariatów jak ty to wtedy taki wypad moze okazac sie wspaniała przygodą. Pod warunkiem ze zaopatrzycie sie w odpowiednią ilosc zapasów. Tam piwo drogie.
|
|
ehehehhe fajna treść tematu ''Czy warto na jechać na wariata na EURO2008'' Wychodzi,że chciałbyś najechać na jakiegoś wariata samochodem na EURO2008? <lol>
|
|
Ja się już zapisałem na losowanie biletów ale nawet jak się nie uda bo chyba łatwiej w totka wygrać kilka baniek to i tak jadę. BEZ BILETÓW TEŻ BĘDZIE SUPER AZAZEL
|
|
Nie warto. Najedziesz na wariata a będziesz odpowiadał jak za normalnego:))
|
|
proste nawet na telebim warto pojechac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jechać warto, mówie jako amator takich radosnych wypraw. O piwo sie nie martw: w Austrii kosztuje mniej wieej tyle samo co w Polsce Grzegorz
|
|
oj niekoniecznie, slyszalem cos o piwie za 4-5 EUR, ale na bank da sie znalezc tansze ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |