poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak ksiądz uczył seksu 13-letnią Jolę

Ten potwór jest niegodny kapłańskiej sutanny! - oburza się "Super Express". Andrzej S. - 46 letni katecheta ze Szczawnicy zbałamucił jedną ze swoich uczennic. Dziewczyna miała wtedy 13 lat!
Pedofil w sutannie został skazany na 3,5 roku odsiadki. Ale odwołał się od wyroku, bo uznał, że jest niewinny. Teraz sprawa wraca na wokandę.

"Ja nie chcę, by go ukarali, by poszedł do więzienia. Chcę tylko jednego - niech on już raz na zawsze przestanie być księdzem i przestanie krzywdzić dzieci" - powiedziała tabloidowi załamana Jola.
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=463029

Poznacie po owocach jego kapłanów?....

apostata

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak ksiądz uczył seksu 13-letnią Jolę

a moze jola lubi byc molestowana

zycie

Czy facet chodzący w sukience, może być normalny?

"...Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył (Wj 20, 2-5)1Por. Pwt 5, 6-9).".

Który katolik tego przestrzega? Który nie ma w domu krzyża i co niedziela nie modli się do obrazu stworzonego przecież ręka ludzką? Gdzie tu świętość?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

gans, jeżeli to jest 13-latka, to nawet jeśli lubi należy trzymać od niej łapy z daleka, tym bardziej że te łapy ubrane były w księdzowską kieckie

Może Jola lubi ale tak jak mar67 powiedział to jest przecież ''ksiądz'' :|

Tak przy okazji polecam do przeczytania książkę pt. ''Byłem Księdzem''

"Byłem księdzem" to znakomita książka autorstwa Romana Kotlińskiego, który przeszedł całą drogę od seminarium do trzyletniego kapłaństwa. Pokazuje świat od wewnętrznej strony sutanny.
"Gdy byłem w seminarium, jeden z biskupów mówił nam o celibacie tak: "Nie jest winien ten ksiądz, który współżyje z kobietą. Winien jest ten, który nie zasłania firanki" - wspomina Mirosław P., były ksiądz. - Celibat powinien zostać zniesiony, bo wśród księży tworzą się dewiacje. "
"W ciągu wieków zakaz był wielokrotnie łamany - mówi Roman Kotliński, były ksiądz, a obecnie wydawca antyklerykalnego pisma "Fakty i mity". - Łamany jest także i dziś. Dlaczego księża szukają kobiet? Bo taka jest natura mężczyzny. Przecież ksiądz nie jest kosmitą, ma takie same potrzeby seksualne jak inni. Z moich informacji wynika, że 95 proc. księży uprawia seks w pełnym tego słowa znaczeniu. Jeden śpi z kobietą, inny jest pedofilem. Zdecydowana większość księży ma na boku kobiety. Ilu z nich ma dzieci?"
"Kobieta kropką nad "i"

Roman Kotliński księdzem był przez kilka lat. Odszedł, bo uznał, że Kościół w obecnym kształcie jest zły. Kropką nad "i" była jednak kobieta.

- To był klasyczny przykład romansu. Byłem na ostatniej parafii. Znałem jej męża, który wcześnie umarł. Zostawił jej warsztat samochodowy i traf chciał, że akurat jak byłem w Kłodawie, zepsuł mi się samochód - opowiada. - Zajechałem do niej i już wówczas byłem pod jej urokiem. Po kilku dniach zadzwoniłem i pod głupim pretekstem, że dobrze zrobili mi samochód, umówiliśmy się na kolację. Złapała bajer. Później spotkaliśmy się kilka razy w zajeździe, ale nigdy na noc. Przespaliśmy się dopiero u mnie na parafii w Ozorkowie. Gdy odszedłem, rodzina była zaszokowana. "

Roman Kotliński po odejściu z Kościoła imał się różnych zajęć. Produkował grille ogrodowe, podświetlane kieliszki. W końcu napisał książkę "Byłem księdzem", w której opisał swoje kapłańskie życie.

- Po jej publikacji dostałem setki listów, w których ludzie pisali o występkach księży. Pisali także księża, byli księża, a nawet biskup - opowiada. - Zdecydowałem się, że trzeba ludziom skrzywdzonym przez kapłanów pomóc.

Założył Stowarzyszenie Odnowy Kościoła Rzymskokatolickiego na rzecz Osób Poszkodowanych przez Duchownych. Wydaje książki i gazetę.

- Cele stowarzyszenia są jasne. Znieść celibat, pomagać jego ofiarom, wspierać ludzi skrzywdzonych przez Kościół - mówi Kotliński. - Chcemy likwidacji celibatu, bo dlaczego mamy łagodzić jego skutki, choć możemy o tym głośno mówić.

Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tamgdzie chcą.

W stowarzyszeniu Kotlińskiego są różni ludzie. Są byli księża i kobiety mające dzieci z księżmi.

- Są kobiety, które usunęły dziecko pod presją księdza. W niektórych przypadkach księża uchylają się od płacenia alimentów i zastraszają swoje ofiary - tłumaczy. Tym ludziom chcemy pomagać.

rudy błazen z druhem

w dzisiejszych czasah nawet papiez grzeszy. jaki by to grzech niebyl to jednak grzech,a czy ksiadz czy chrystus to bez znaczenia

zycie

Najprościej to bym zaproponował by go wykastrować choćby po to by w późniejszym wyroku wiedział za co dostał a sędzia mu dokładnie powie ile, chociaż prawdę mówiąc to kiepściutko wierzę w naszą sprawiedliwość, lecz jeśli ktoś wie jakie są statystyki co do kleryków czyli przyszłych księży to niech sam odpowie na to pytanie. Pozdrawiam i życzę głębokiej wiary.

,,KONSUL :) ''

Najprościej to bym zaproponował by go wykastrować choćby po to by w późniejszym wyroku wiedział za co dostał a sędzia mu dokładnie powie ile, chociaż prawdę mówiąc to kiepściutko wierzę w naszą sprawiedliwość, lecz jeśli ktoś wie jakie są statystyki co do kleryków czyli przyszłych księży to niech sam odpowie na to pytanie. Pozdrawiam i życzę głębokiej wiary.

A jakie ma być mesko-męskie towarzystwo? Patrzą sobie w ocżęta z uwielbieniem i oddaniem bezgranicznym... toż to i w końcu zakochać sie przecież mozna!

Zbych

Szalom paplik/inkwizytor!
Witam żydokomunę!

Wykrycie tego pedofila wbrew temu co mami marzy paplik/inkwizytor ma pozytywny wpływ, bo oczyszcza Kościół z ludzi przypadkowych, a także mających zaburzenia psychiczne, pociąg do dewiacji i innych wynaturzeń.

Oczywiście paranoik paplik/inkwizytor nie byłby sobą, by przy okazji nie skopiować i wstawić zmyślonych wspomnień usuniętego z kapłaństwa, byłego księdza Romana Kotlińskiego. Ten człowiek, dla niewtajemniczonych jest obecnie redaktorem „Faktów i Mitów”, pisemka antyklerykalnego, które zatrudnia m.in. Grzegorza Piotrowskiego zabójcę ks. Jerzego Popiełuszki.

Jak sam tytuł wskazuje czym „redakcja” zajmuje się, pisaniem podobnych do wspomnień księdza mitów, które później wmawiają spragnionym sensacji ludziom jako fakty. Wielokrotnie mieli oni sprawy sądowe, kończyło się to dziecinnymi tłumaczeniami, że zgodnie z tytułem są to opowiastki wymyślane, a więc nie powinny być brane na serio. Jaki czytelnik, taka lektura. Mądry pomyśli, głupi we wszystko uwierzy.

Paplik-brawo!!!
Panie Zdzisiu-radykalnie ale zdrowo i bezpiecznie/dla społeczeństwa oczywiście/ popieram.
pol1-tam w większości są sami tacy przypadkowi a Piotrowski nie jest tam zatrudniony, więc nie siej plotek z rydzyjka, poza tym odwiedż PZP...

Każdy człowiek jest grzeszny.

Ale ja i tak wierze, że jedynym Panem i Zbawicielem jest Jezus Chrystus i to tylko On może uwolnić z grzechu! I prawdziwie zmarł i zmartwychwstał!

W kazdym srodowisku zdarzaja sie pedofile. Jesli jest winny -nalezy i jego ukarac -bez zadnej litosci czy taryfy ulgowej.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Ksiadz od razu powinien byc odsuniety od sprawowania poslugi kaplanskiej. 3mam kciuki za Jole choc wiem, ze to na niewiele sie zda. Uwazam, ze dobrze postapilas mowiac o tym i nie Ty powinnas sie wstydzic tylko ten lajdak pod postacia ksiedza !!!
Nikt nie powinien pomyslec o takich czynach, a tym bardziej jakis pseudo "ksiadz"!
To jest jeden z ciosow, ktore ksieza zadajac swoimi czynami kosciolowi-ludziom, ktorzy wierza nie dlatego, ze to tradycja rodzinna tylko wierza, bo ufaja!!! Nieraz slyszy sie, ze ksiadz dopuscil sie molestowania, ksiadz "chodzi" na boki... Kazdy ma wybor, ale jesli ktos decyduje sie na "bycie" duspasterzem i rozsiewanie milosierdzia Bozego, a pozniej korci Go do takich czynow jak np. plodzenie dzieci, to niech najpierw zdejmie z siebie sutanne !!! Latwiej bowiem zrozumiec ksiedza, ktory "pomylil" sie ze swoim powolaniem i decyduje sie na odejscie z kaplanstwa, niz ksiedza, ktory pod sutanna ma diabla...

magia_2

Myślę, że część "historyjek" o zdemoralizowanych księdzach jest zmyślona (wskazuje na to POl1).
Myślę, że zły duch szczególnie mocno atakuje osoby duchowne. I są to sytuacje dla nich szczególnie trudne, bo po ludzku biorąc ksiądz jest bardziej samotny od osoby świeckiej. Tylko silny charakter może oddalić liczne pokusy. Np. oteirasz internet, pare kliknięć i masz gołe panienki i...
Ja modlę sie codziennie za 3 nieznane mi osoby duchowne (na propozycję liderki jednej ze wspólnot przyjąłem takie zobowiązanie), za mojego proboszcza i biskupów oraz doraźnie, kiedy widzę potrzebę pomocy jakiemuś duchownemi (chodzi też o pomoc w sensie pozytywnym, np. widząc zaangażowanie, dobre działania).

Re: Markac
Błądzisz kolego.
"...Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył (Wj 20, 2-5)1Por. Pwt 5, 6-9).".

Cytat dotyczy nie oddawania czci bożkom. Fragment "tego, co jest na niebie wysoko" nie oznacza Boga naszego, a np. słońca (przecież takim bożkom cześć oddawano, nieprawdaż?)
Pozdrawiam

Więc sory Kamil*** ale widzę że się minąłeś z powołaniem. Cytaty super ci wychodzą i może by to całkiem dobrze wyglądało gdybyś to robił z ambony. Faktycznie, łatwo zasłonić się pokusą. Ludność patrzy tak samo i ocenia pracę księży, polityków, lekarzy czy urzędników. Obecnie te zawody należą do obserwowanych z poziomu prywatnego czy publicznego, ale czy mamy przepisy które chronią imunitetem księży, czy prawo mamy dla wszystkich takie same ? Z pewnością jakbyś miał córkę to zmieniłbyś bynajmniej intencję swojej modlitwy, by jej coś takiego nie spotkało, i nie ważne czy ze strony zboczonego księdza, zwykłego obywatela, czy byłego recydywisty. Moim zdaniem za winę jest kara, a na wszelkie modlitwy czasu mu nie powinno zabraknąć, lecz tą decyzję ile czasu to polećmy prokuratorowi.

http://legaba.6te.net/bylem.htm

Wreszcie będą mogli poznać prawdę-"tubylec" to jest to!

Już wiele "prawd" poznaliśmy, np. "prawdę" Marksa ("prawda' o nowym lepszym porządku świata), Lenina ("prawda' o nowym lepszym porządku świata w wersji bolszewickiej) i Hitlera ("prawda" no nowej lepszej Europie w wersji narodow-socjalistycznej - "Mein Kampf").
W Polsce ostatnich lat szczególną rolę w walce z prawą ma Gazeta Wyborcza. Jak do jej wizji świata jakiś fragment rzeczywistości nie pasuje, to GW sama podaje, jak fakty mają wyglądać. Albo powołuje fakty ("prawdę ") do życia - tzw. fakty prasowe.
Ludzie sprzedają różne towary...

Re: Zdzisław Dębowski
Znam wielu ludzi, którzy mówią, że modlitwa wytwarza więź człowieka z Bogiem. A raczej jest podstawą, początkiem więzi. Pokazuję to, bo wiem, że jest wielu "letnich" katolików. Tak więc "średnia z zaangażowania religinego" wychodzi niezła (albo nie jest zła).
Nie namawiam, do pobłażliwości dla łamania przepisów przez księży. Powiedziałem jedynie, że oni jako ludzie mają trudniejsze życie. I dodaję, że każde odstępstwo księdza od przykazań i prawa skutkuje wiekszym stopniem nieładu społecznego i zgorszenia dla prawych ludzi. Nie namawiam do pobłażliwości dla takich księży. Zachęcam do otoczenia ich życzliwą modlitwą. Dla trwania społeczeństw w ładzie właśnie.
Reasumując: katolik świadomy (dojrzały) to taki, który wykorzystuje wiarę i rozum do współpracy z Bogiem.
Pozdrawiam serdecznie

Kamil wierzący może i jest, ale grzeszy niewiedzą o obowiazujących go dogmatach. Ksiądz, w czasie święceń kapłańskich, "otrzymuje ducha świętego", który działa przez tegoż w czasie udzielania sakramentów. Nie jest to więc, zgodnie z doktryną, "zwyczajny" człowiek. Ja oczywiście w to nie wierzę, ale dając takie przykłady, chcę pokazać katolikom jaki fałsz niosą z sobą dogmaty i doktryny. Sęk w tym, że przeciętny katolik nie ma dostatecznej wiedzy o swojej religii, i stąd pobłażanie klerowi sprowadzając ich do "zwykłego" czlowieka.
Pytam się katolików: jak można wierzyć, że przez ksiedza pedofila, alkoholika, notorycznego cudzołożnika, itp, o jakich sporo się dowiadujemy . może działać Duch Święty, który jako trzecia Osoba Boska chyba wie w czyim "cielsku siedzi"?
Dla mnie jest to wystarczajacy powód by przynajmniej wątpić, a nie tylko sakramenty traktować z "przymrużeniem oka", jak wydaje sie traktować je duża część wiernych.
Ponadto takie wieści o klerze swiadczą dobitnie o zakłamaniu i obłudzie polegającym na udawaniu "niewiniątka" i świętego przy ołtarzu i jednoczesnym postępowaniu wbrew "bogowi" co może trwać bardzo długo, jeśli wcześniej nie wyda się /a to może trwać całe życie księdza. Czy ważne są wtedy chrzty, śluby, rozgrzeszenia itd...?

Nie bądżcie naiwni w wierze.
Udzielam korepetycji z religii, tanio albo za darmo.

rudy błazen z druhem

Za pedofilie powinni wieszać.

Zgiń, przepadnij, ty uczniu szatana!

kurczę narobiłes mi ochoty na ta ksiazke oczywiście;0)
"Byłem księdzem"gdzie mozna taka znaleźć?

Paula

powinno się tego śmiecia postawić pod ścianą i wyjebać mu z gnata w imieniu narodu oczywiście tej części narodu która nie należy do stada owiec tych ********** pedałów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org