Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek na Ks. Janusza |
mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek na Ks. Janusza |
Z artykułu "Maluchem w tira" Tragiczny finał miał natomiast zdecydowanie mniej groźnie wyglądający wypadek do którego doszło wczoraj po południu w Łomży. Cofająca ciężarówka przed jednym ze sklepów przy ulicy Księcia Janusza potraciła przechodzące dwie starsze kobiety. 74-latka i 82-latka – obie mieszkanki Łomży z - jak podejrzewano - ogólnymi obrażeniami ciała zostały przewiezione do łomżyńskiego szpitala. Tu jednak okazało się, że obrażenia młodszej z kobiet są o wiele poważniejsze. Jak informuje mł. asp. Kamil Tomaszczuk z zespołu prasowego KWP w Białymstoku zmarła ona po kilkudziesięciu minutach. Kierowca samochodu, który potrącił staruszki był trzeźwy.
|
|
ciekawi mnie tylko czy ktoś to widział jak do tego dokładnie doszło ?
|
|
To rzeczywiście tragiczny wypadek, jeśli ginie osoba przechodząca przez jezdnię. Ten samochód cofał, bo nie chce mi sie wierzyć, by dwie leciwe osoby, wtragneły na jezdnię. Niestety jest coraz więcej wypadków na przejściach dla pieszych.
|
|
Faktycznie cofał, niedoczytałem, w lusterkch guzik widział, a panie z racji wieku przy gwałtowniejszym cofanięciu nie zdąrzyły uciec.
|
|
z tego co wiem to tam jest rząd sklepów i nie ma tam jezdni tylko taki niby chodnik chociaz bardziej przypomina to zatoczke dla dostawców. dlatego one również mogły wyjść ze sklepu no i niewiem zagadać się i nie zauważyć że samochód cofa. no i kierowca mógł nie zauważyć i nieszczęście gotowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |