Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PODSŁUCHY,MIKROKAMERY itd. |
Ma ktoś namiar do człowieka który handluje sprzętem tzw.szpiegowskim? Chodzi mi o zainstalowanie profesjonalne mikrokamery,a slyszalem ze w jego ofercie jest sporo ciekawych rzeczy. Kamery bezprzewodowe ukryte w misiach,atrapach telefonow, zegarkach itd.! Potrzebuje zalozyc u siebie w domu mikro kamery ze zdalnym ogladaniem i podsluchem. 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PODSŁUCHY,MIKROKAMERY itd. |
czyżby Mama taa brat czy siostra nie były już takimi zaufanymi osobami?:D
|
|
nie chodzi o rodzine 4lomza.pl
|
|
o opiekunkę?:)
|
|
Poco masz nagrywaći podglądać? Po prostu sprawdzaj szafy po niezapowiedzianym powrocie do domu:)
|
|
Przecież wystarczy wpisać w google np. minikamery, czy podsłuchy i jest dużo odpowiedzi. Pierwsza z brzegu strona z takim sprzętem i dział minikamery: http://multitech.pl/Minikamery/Bezprzewodowe Takich stron, sklepów jest sporo i ceny od kilkuset zł do... nie ma górnych granic :))
|
|
Hmm, jeśli to żona, to byłaby bardzo bezczelna zdradzając Cię we własnym domu :-) Ale znam takie przypadki... :-) Na telefony też załóż podsłuch :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
w kiblu:) a potem na youtube... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hahaha
|
|
Mam juz namiar.....sprzedawca z Łomży a jego login allegro to sprzet-spy :) Jesli w tym linku co dales mi to jest mikro kamera to polecam allegro i login tego czlowieka :) bo wymiarami przebija wszystko 4lomza.pl
|
|
sprzet-spy? Ten nick sie zarejestrowal 5 dni temu na allegro i to on niby jest godny polecenia?
|
|
O rany:) Ludzie nie bądźcie naiwni. Przecież koleś "scanning505" sam sobie reklamę robi. Btw nie pierwszy raz. "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
nikpl masz rację, ale obciach. Zobaczcie ofertę sprzet-spy(scanning505). http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9773103
|
|
scanning505 jest karola a ja mam na imie Adam ... nie rozumiem auto reklamy....to chyba Jan Serce sobie ja robi 4lomza.pl
|
|
Jasne , ze to reklama i to taka dziecinna :))))) A kobiety nie upilnujesz, a nawet jak , to po co Ci ta wiedza ? Jak nie masz zaufania , to goń w czorty, bo dalej nie masz po co brnąć. Tylko licznik z latami nabijesz. Znajdziesz sobie inną, do której będziesz miał zaufanie:) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
nie wiesz po co mi to, wiec po co pytasz.... badz tez dajesz mi aluzje. potrzebne jest mi to po to by wiedziec czy moja kolezanka z bylej pukanki nie plotkuje o mnie do mojej kobiety.... 4lomza.pl
|
|
było sie starac i dobrze pukać :))))) Perspektywa utraty takiego faceta, by ja hamowała:))) Ha ha ha najwyżej leć w zaparte, zawsze możesz powiedzieć, ze chciała odmówiłeś i teraz się mści :)))))) Ludzie tyle lat sobie bez kamer radzili, a Ty byś chciał cały aresenał :)))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
to jakaś masakra jest.... to jakaś masakra jest....
|
|
taaa adam:) dobre sobie:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ta mikrokmera to wydatek powyżej tysiąca złotych - ciekawe czy gdybyś potrzebował tego czegoś do obserwacji dziewczyny wyłożył byś tyle. Zgadzam się z przedmówcami - autoreklama.
|
|
powiem tak...nysa go zdradzila ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ale to się nie przyda nie na jeden raz. Warto wydać te 1000zł, zamiast dawać się doić przez parę lat :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
NIe wiem jaka nysa mnie zdradza bo jezdze toyota corolla.to raz dwa ze jaka autoreklama ??? 3. wylozylbym i 2tys jesli mial bym powody ku temu. Pozdrawiam... komus sie chyba loginy pomylily. 4lomza.pl
|
|
dobra... z nysa to dla jaj... ale i tak wiemy, ze kantujesz:) Marku ps. w mailu nie napiszesz do mnie, zebym sie zamknal:) bo po prostu go nie ma:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hehee jakim mailu ???? i jaki Marku .... jak ja Marcin jestem :D cos naprawde sie pomieszalo komus 4lomza.pl
|
|
"scanning505 jest karola a ja mam na imie Adam ... nie rozumiem auto reklamy....to chyba Jan Serce sobie ja robi" " i jaki Marku .... jak ja Marcin jestem :D cos naprawde sie pomieszalo komus" chyba tobie ~Vx2~ ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no dobra :D nawet mam wpisane prowadziwe imie w profilu Marcin....:-) ale mylisz mnie chyba z kims ??? 4lomza.pl
|
|
he...gdybys nie wiedzial...to czasami w profilu nie widac...niczego nowego co wpisales:) np...imie teraz, ktore wpisales:) tylko zostalo stare xxx ja i tak wiem swoje:) jak tam yaesu vx2:)? Marku:) nie udawaj adama, marcina, kamila czy patryka:) teraz juz jestem pewien, ze to Ty...ale bez obaw...nikomu nie wyjawie kim jestes...gdyby nie to, ze pomyliles sie co do swojego imienia, to bym Ci uwierzyl:D hehe pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dobra...nie chce mi sie klocic wiecej na ten temat...w koncu do czego innego on jest ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
eheheh
|
|
zly_ a skoad wiesz o vx2 jak ja juz go nei mam 4lomza.pl
|
|
ogladalem twoj film:) na yt.com ktory wywalilem:) z "niewiadomych powodow:D" ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ktos_wielki ile jeszcze kont masz:)? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
okolo 3 :D hehe wiec jest mnie trudno zdemaskowac.....filmik usuniety zostal bo...wiadomo czemu 4lomza.pl
|
|
no mnie sie udalo:) ale nikomu nic nie powiem:) bo tez sie ukrywam:) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie wiem czy wiesz...ale to nie rozmowa na forum.jest lipa z tego powdu i datego nikt sie juz nie udziela w tej "sprawie" masz licencje? 4lomza.pl
|
|
zbyt duzo ludzi sie skarzylo i teraz lepiej tego nie robic :) 4lomza.pl
|
|
ale ja nie wiem o co chodzi ;-) widocznie cos im sie pomylilo;] ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A nie lepiej jakiś porządny ( czyt. taki jak miał Ziobro hehe) dyktafon sobie zafundować? Przynajmniej posłuży na inne okazje gdy już się odwidzi podsłuchiwanie dziewxczyny hehehe, np, nagrywanie wykładów - dla studentów:)
|
|
:) 4lomza.pl
|
|
scanning chce przyłapać jednego z domowników który korzysta bez pozwolenia z jego gumowej lalki:)))
|
|
Jan...rozumiem Twoj problem i inni czytelnicy rowniez....wiesz najlepszy sposob to nie ruchaj gumowych lalek po kims...to grozi roznymi chorobami. Slyszalem ze ciebie lalka urodzila.... :) Niezle stary :) 4lomza.pl
|
|
www.ctr.pl <---kamerki i caly ten szit tam jest.. --------------------------------------------- 'ja wierze w proste slowa, ktore są lepsze niz perly, zloto i Twoj dom'
|
|
scanning, bądź choć trochę oryginalny, temat z lalką to ja zapodałem a ty go mielesz na różne sposoby, żenua...
|
|
no tak ty zapodajesz lalkom pod ogon....aj w Twojej rodzinie wszyscy maja taki charakter??? 4lomza.pl
|
|
szukam zestawu z minikamera bezprzewodowa, imitacja guzika lub czegos w tym stylu aby bylo malo widoczne.chcialbym zeby dobrze czytala tekst z 40-50cm.pomozcie!!!!
|
|
gotowe zabawki do szpiegowania znajdziesz tutaj http://oscor.pl/
|
|
788090905 dzwon on z ostroleki albo Bstoku Przyjdzie czas ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |