poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WALENTYNKI - sam / sama | ON i ONA

kto jak spedza walentynki ? Ja sam np. ... a moze ktos jest z ludzi na forum :) kto tez je spedza samotnie ? ;)

Pytanie na forum brzmi....gdzie i jak kto spedza walentynki w tym roku.Gdzie najlepie?

4lomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WALENTYNKI - sam / sama | ON i ONA

powinien byc dzien singla .... jako oficjalne swieto ... i klub w lomzy w ktorym ludzie se moga spotkac itd

4lomza.pl

nigdy nie spędzam ich sam, czasem z rodziną, z dziewczyną z przyjaciółmi ale nie sam. Tylko że Walentynki 14 lutego to zły pomysł hehe.

to dla samotnych:
http://walentynki.zyczenia4u.pl/?name=Tomek

Latam, Skaczę i jeżdżę

a ja ide z kumplem na beerka ;d, to chyba najlepsze rozwiazanie

jak macie problem do do klubu seniora sie zapisac mozna, i po kłopocie :D

Lomzes

scaning, nie jesteś sam, przecież masz lalke dmuchaną:)))

ja spedzam teraz sama ale wczesniej bylam z kumpelami na lodowisku i to sa najwspanialsze walentynki lepsze od tych ktore spedzalam z facetem

ja pol na pol. dzis rozstalem sie z dziewczyna.ale calkiem spoko:)))takie zycie

...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...

w walentynki rozstac sie z dziewczyna?
moze wrocicie do siebie
kobiety czasami zbyt pochopnie podejmuja decyzje a potem tego zaluja
wiem to sama z doswiadczenia

A ja za to pochwalę się (eeech - co mi tam?), że dzisiaj jak dzisiaj, ale za to w sobotę wybieramy się z Żoneczką do Metropolitan Opera w NYC na tą słynną operę ‘Carmen’, Georges’a Bizeta.
Mimo tego, że to kilka dni później, to jednak nadal powinno tam być tak trochę ‘Walentynkowo’, chociażby z tego względu, że to już tak tradycyjnie większość niewiast zawsze na ten spektakl ubiera coś na czerwono.

Nie wiem tylko, czy kogoś tu, z tej ‘generacji Internetu’, takie coś jeszcze ‘grzeje’ ..:D.
wychu

ja akurat mialem sesje z kolezanka, moze malo romantyczna ale....;) potem browarek jazzik kawka papieros i w domu.....teraz wstaje juz, zjadlem prysznic , z psami wyjsc i trening....ogolnie bylo milo ale atmosfery niestety nie poczulem....bo mojej milosci obok nie ma....

...Remember how it is.You come to the jam session.Unpack the cans and prime the wall....For the rest of day you are in 7th heaven...

wychu, musisz się troche odchamić, szczególnie po robocie pomocnika na budowie, a żonka po domkach:)))

Jan_Serce - lalki nie mam ale slyszalem ze ty i Twoj chlopak wczoraj byliscie w McDOnaldzie na Walentynki ... swietna z was para pedalow.Pasujecie calkiem do siebie

4lomza.pl

W domu, kolacja, wino i świece, udany wieczór;)

ja póki co też spędzam Walentynki zwykle z facetem lub ze znajomymi :)
ale nie sama :) zawsze coś się dzieje i zawsze mam miłe wspomnienia :)

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Ja wziąłem swoją połówkę, sąsiad też wziął swoją połówkę do tego zagrychę i coś do popicia. I opróżnialiśmy te połówki, najpierw jedną później drugą... Także każdy spędził walentynki ze swoją połówką ;)

scaning, tak z kolegą byłem, ale złożyłem też na twojego ojca skargę że się tak guzdrał z podaniem sałatek:))) teraz złoże kolejną skargę że plotkuje o swoich klientach po pracy:)))

Ludzie... Odpowiednik Walentynek w Polsce to Noc Świętojańska! A wy w Zimę obchodzicie dzień zakochanych Śniętego Walniętego, w którym to dniu jest obchodzony także Dzień Chorego na Padaczkę, przypadek? Może Święto Dziękczynienia też zaczniecie świętować? Nie amerykanizujmy się... bo to żałosne.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

wow, markac, that is cool ;)

buziaczki

Jan_Serce - do zobaczenia :) Twoja Matka tak podloge myje w McDonaldzie ze chyba z niej jadles wczoraj?
Z reszta jak pamietam Cie pmietam z dziecinstwa Matka i cala rodzina rzucala Ci zarcie zawsze pod stol bo nie zaslugiwales na posilkowanie przy stole.

Mylisz mego ojca ze swoim bo Twoj Ci zarcie z McDonalda wynosi po cichu z kosza.\

Nic sie nie zmieniles Janie....jak wpierdalalales z podlogi tak teraz z kosza.
No ale coz.... raz na wozie raz pod wozem :)

4lomza.pl

O! Janie wczoraj Twoja druga polowka obchodzila swieto "Wale w tylki" - swiatowy dzien anala i z tego powodu miales chyba udany wieczor co ??? :)

4lomza.pl

scanning, oj chyba zabolało? nie denerwuj się aż tak bardzo bo twoja gumowa lalka ci nie da:)))

absolutnie...musialbym miec Twoj charakter zeby lalki dmuchac

4lomza.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org