poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piekarnia Okruszek

Chciałbym bardzo podziękować Pani która wczoraj pracowała wieczorem w sklepie na ul. Przykoszarowej. Gdyby nie Ona to miałbym spore problemy, a tak wszystko jest ok. Oby było jak najwięcej takich uczciwych i miłych ludzi. Jeszcze raz dziękuję :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piekarnia Okruszek

Takie tamaty to zacheta dla troli zaraz topic zasypie sie niepotrzebnymi uwagami.

Przestańcie gadać o niepotrzebnych tematach, bo przecież po to jest forum żeby na nim pisać. Rozumiem że ktos może coś czasami bez sensu napisać, ale na co drugim poście ktoś gani autora za to że temat otworzyl, to już sie śmieszne robi.

Sry ale jesli chce podziekwoac jakiejs pani ze sklepu niech pujdzie i jej podziekuje a jesli chce to oglosic calemu swiatu to niech przedstawi temat.

żeby właścicielka jej córa i ziec mieli jeszcze troszke kultury a pieczywo było dobre byłoby super .....

myślałem, że jakiś gwóżdz w pączku

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

hahaha zastanawiacie sie po co są te podziękowania sprawa jest jasna i oczywista jest to tania i nędzna reklama
bo po co komu takie podziekowania jak ich nawet nie otrzyma ..... dobrze ze mamie za obiad na tym forum nie dziekujecie
blehhh dzieci NEO bez internetu pomarlibyście jak ryby bez wody.......

nie no wszystko super! ja tez tej pani dziekuje za to ze mnie oszukala na ok. 0,5 kg ciasta. Nie wiem czy zauwazyliscie jak wysoka jest tam lada. kupowalam kilka ciast, pani mi zapakowala (oczywiscie za wysoka lada:)), policzyla i poszlam. w domu okazalo sie ze nie mam 0,5 kg tiramisu. ale mam nauczke, bo nie wzielam paragonu, wiec nie bylo tez sensu sie wracac. ale to jest przestroga, zeby zawsze wszystkim patrzec na rece:)

No tak, a gdyby nie ta Pani to ja bym sie zastanawiał teraz z czego zapłacić za lawetę i mandat z powodu braku pewnego dokumentu... innych postów nie skomentuje bo szkoda czasu.

hahah szkoda czasu ci rowniez isc osobiscie podziekowac tej pani ?? nic nie ma jak wdziecznosc przez internet

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org