Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w Łomży |
Którego dostawcę Internetu wybrać - Interneo czy Vectranet? Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w Łomży |
czlowieku juz ten temat byl poruszany przynajmniej 3 razy. ... poszukaj w historii a napewno znajdziesz :)
|
|
Już temat Internetu w Łomży jest wałkowany do znużenia tutaj. Moja rada biedz neostrade 128kb/s za 60zł instalacja 1zł.
|
|
Wszystko tylko nie interneo!!!! Miałem i zdecydowanie odradzam!!! Neostrada jest najlepsza!!
|
|
Nie mogę wziąść Neostrady gdyz mam telefon Szeptela. Proszę o radę ludzi którzy mają porównanie Vectranetu i Interneo. Ci którzy uważają że temat został wyczerpany, niech po prostu nic nie piszą. Nie śledziłem tego tematu wczesniej, a w archiwum nic konkretnego nie ma.
|
|
Bierz Vectranet - działa dobrze, nie ma żadnych problemów (sąsiad się podłączył). Interneo nie ma pewnej przyszłości, a jego podstawą nie jest żadna solidna firma. To tyle mojego w tym temacie ;-) Pozdrawiam
|
|
Ja mam vectre i nie narzekam za ile zapłaciłem tyle mam chodzi w miarę dobrze mam predkość do 64 i jest wpożo mnie w zupełnośco wystarcza.
|
|
Bierz Venctre, mialem porownanie interneo i vectra i vectra jest super! Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
W każdej sieci na poczatku jak jest mało użytkowników to ten internt fruwa,a niech jeszcze tylko dojdzie kilkadziesia użytkowników. To juz lipa. Kucza
|
|
Mam Vectre i jest super. Dlatego nie bierz Vectry bo przepustowość się podzieli na więcej osób. Bierz Interneo. Vectre zostaw w spokoju.
|
|
A ja sama nie wiem co mam.
|
|
Ryta może zjawisz się na naszym ognisku w sobotę? Pozdrawiam
|