poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ankieta - głosujcie :-)

To zajmie Wam, nie wiecej jak 11 sekund! Zróbmy kawal Wlochom ....
Na wloskiej stronie prestizowej gazety LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Wlosi boja sie najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miala 0,9 % i byla na koncu Glosujcie na Polske;, niech sie Wlosi zdziwia, wystarczy zaznaczyc Polonia i wcisnac' Risultati

http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp

ZROBIMY MAKARONIARZOM PSIKUSA !!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ankieta - głosujcie :-)

opozniony jestes ta ankieta byla ze 3 miesiace temu wiec po co to jeszcze wklejasz?? risultati idioto to nie glosuj a wyniki
wciszkasz polska i wyniki wiec nawet nie oddajesz glosu bo ankieta dawno sie skonczyla ............

Z kad tylu burakow w tym miescie ??

Enya to dziewczyna, tak w gwoli ścisłości.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

czyli winno być: buraczka ?? (jaki jest rodzaj żeński buraka?)

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Burak nie ma płci.

--

no ale czy to zmienia cos ?? czy kobiety moga pisac bzdury ?? czy zwalnia je to z myslenia ??

To nie jest bzdura, tylko niekatulana wiadomość. Czy to już norma na tym forum, że każdego się wyzywa od nie wiadomo kogo bez ponoszenia konsekwencji? Jak do świadczy o was użytkownikach tego forum i w ogóle mieszkańcach tego miasta...

--

jest nieaktualna od conajmniej 3 miesiecy ?? a skoro nie aktualna czyli bzdurna ...
Nie kazdego sie wyzywa tylko jezeli kots pisze cos bez sensu ... a zmienia to cale podejscie do sprawy ...

Jak czlowiek normalny moze pomyslec ze "resulti" oznacza glosuj ....
na 1 rzut oka oznacza to rezultat moze inaczej wynik...

konsekwencje ponosi ktos kto pisze cos bez sensu

takie informacje tacy mieszkancy nieaktualne wiadomosci zacofani mieszkancy i nie ma co sie dziwic ze na wschod od wisly to "Polska B "
ale to tylko mieszkancy tych rejonow wyznaczaja taka opinie o sobie
ale co mamy glaskac i mowic ludziom zacofanym ze sa inteligentni i na czasie ?? poglebiac zascianek "Polski B" ?? moze jak sie takich ludzi zgani i jak nie beda mieli nic ciekawego do napisania nie beda nic wogle pisac??

STOP dzieciom NEO

ML trochę kultury.
Wystarczyło napisać, że to nieaktualne a nie wyładowywać swoje frustracje na przypadkowej osobie.
Dostałam to rano mailem ze stanów to wkleiłam.
Nie zwróciłam uwagi na aktualność tej ankiety. Okej. Sorry.

A Tobie jak się nie podoba na wschód od Wisły to wyprowadź się na zachód.
Do "warszafki" czy do pyrlandii.
Nikt Cię tu nie trzyma.

I trochę szacunku, bo jak znam życie - zapewne jesteś w wieku mojego syna.

Pozdrawiam i zanim komuś znów nawrzucasz tu od buraków - dla rozładowania stresu - narysuj sobie kółko na ścianie i walnij "z baranka".
Ulży Ci.

narysuj sobie kółko na ścianie i walnij "z baranka".- przetestowane ?? pomogło?

gdzie będę miał ochotę tam będę mieszkał .... gdziekolwiek w Polsce czy na świecie
ale to ludzie tworzą otaczającą rzeczywistość.. i dopóty będzie tu zaścianek póki ludzie będą tak podchodzić do otaczającej rzeczywistości...
Dobrze że to tylko post na forum, a nie przy pobieraniu kredytu... najpierw sie czyta później się myśli i zastanawia czy warto..
Fajnie ze dostajesz mejle i to ze stanów gratulacje - resztę mejli jakie otrzymasz też nam na forum wkleisz??
Chociaż jeżeli będzie to o tym że Jaruzelski wprowadził stan wojenny to też już nie aktualne.....
a czy przypadkowa osoba?? hmmm wydaje mi się że oprócz "autora" tego "świeżego newsa" nikomu się nie dostało ...
skoro cię tak zbulwersował mój post może następnym razem przeczytasz i pomyślisz może będzie to z pożytkiem ;-)

P.S. nie mam zapędów masochistycznych
są inne sposoby walki ze stresem
szkoda ściany by w nią z baniaka ładować

a co do kultury ... wymagasz kultury od kogoś ? chyba należy zachować ją najpierw u siebie...

zirytowało cię stwierdzenie burak...
ale według ciebie makaroniarze o Włochach jest w pełni kulturalne ??
spierałbym się
skoro używasz kolokwializmów w swojej wypowiedzi nie zdziw się jeżeli ktoś odpowiadając tobie użyje podobnych wyrazów
więc nie rozumiem skąd te zastrzeżenia...
jeżeli wypowiadasz się w pełni literackim językiem możesz oczekiwać tego samego od innych, a jeżeli tego nie czynisz nie miej pretensji że ktoś wyraża się w podobnym tonie do ciebie ....
skoro twój syn jest w moim wieku zapytaj go na pewno to wytłumaczy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org