Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ceny sukni slubnych |
ile kosztuje wypozeczenie sukni w Łomzy? i ktory salon polecacie? prosze tez o opinie i ceny z salonu Ewa w Zambowie, z gory dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ceny sukni slubnych |
A nie możesz po prostu zadzwonić do tego salonu? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac. sklej dupe frajerze i jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to wcale sie nie odzywaj.
|
|
Odpieprz Konopko. Doradziłem, w czym widzisz problem? Ciężko podnieść słuchawkę? Tobie też trzeba papier toaletowy pod dupę podkładać? Nie fikaj szczylu. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"Re: sala na 18 Autor: konopandzia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-01-08 11:26 pod most konopek" I co frajerze? Pomocny jesteś co? I ty chłopczyku chcesz mnie pouczać? Zakładasz posty o mnie śmieciu?? Niech cię nie zwiedzie moje miłe dla ucha pierdzenie na tym forum. Chcesz jechać po mnie? Pamiętaj, będziesz szukał, to w końcu znajdziesz co chcesz. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hehe dobre.konopka kozaczyk.moze usta zaczely swedziec przy zbyt duzej ilosci lodow ale wiedzialas ze bez wyksztalcenia niiebedzie innej roboty;) zycie
|
|
wypozyczenie sukni to najwieksza glupota(chyba,ze ktos ma pieniedzy pod dostatkiem i mu nie zalezy) za ladna suknie i taka nadajaca sie trzeba zaplacic o 1500zl i ta kasa idzie w plecy, ja jestem za tym zeby kupic albo uszyc i potem sprzedac i miec przynajmniej polowe zwrotu za nia niz niemiec nic. Zaraz ktos namnie naskoczy,ze szycie jest drogie, wiec mowie old razu,ze nie jest.Ja znam krawcowa ktora szyje pzepieknke suknie za 600zl pus material to wychodzi ok 1000zl, a sprzedac mozna za wiecej...wiec taka to moja polityka;))
|
|
kompromitacja ten post z wyzywaniem.ale dziewczyna konopka zciebie.udowadniasz jaka ziebie niesamowita suka zycie
|
|
Gans, to dziewczyna...? Brak słów. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja tam kupiłam suknie i nie w Łomży a w Białymstoku ( moim zdaniem lepszy wybór niz w Łomży) i dogodniejsze warunki :) ja jestem bardzo zadowolona :)
|
|
sam nik mowi za siebie konopo ANDZIA.pozatym tak wlasnie pisze dziewczyna, ........................ I co frajerze? Pomocny jesteś co? I ty chłopczyku chcesz mnie pouczać? Zakładasz posty o mnie śmieciu?? Niech cię nie zwiedzie moje miłe dla ucha pierdzenie na tym forum. Chcesz jechać po mnie? Pamiętaj, będziesz szukał, to w końcu znajdziesz co chcesz. .......................... ale to nie szkodzi. gdy babsko przegina pałke to tez niestety wkoncu trzeba kiedys takiej przypierdolic zeby uswiadomic co zle a co dobre. - ale zaraz na mnie na skoczą...damski bokser? - hyba ze znowu pojdzie o ortografie;] zycie
|
|
hyba tak :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
to zależy ceny sukien ślubnych się wahają moja koleżanka w salonie na długiej na gorze wypożyczyła za 800 zł a obok diversa jest tez salon i jak chcesz być pierwsza właścicielka to płacisz 1600zł a w vanessie jest spoko klientka i dość często młodym spuszcza z ceny wybór należy do ciebie
|
|
moja znajoma kupila sukienke gdzies w zambrowie dala za nia1300zl i po weselu odrazu ja sprzedala za1000 a ja swoja wypozyczylam za1900zl i musialam oddac a jej sukienka niczym sie nie roznila od mojej ake nie mam pojecia jak ten salon sie nawywal wiem ze w zambrowie magda
|
|
w Łomży wypozyczenie to około 1600 złotych. W Zambrowie w salonie to za tą cene szyją na Twoja miarę (cena ta sama, wypozyczenie 400 złotych mniej)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |