Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP Sport zamiast EUROSPORTU w Multimedia. |
Od 1 lutego moja CATV Multimedia zafundowała mi zmianę kanału sportowego z Eurosportu na TVP Sport. Zważywszy, że teraz w decydującą fazę wkracza PNA jestem zdruzgotany. Zastanawiam się czym kierowali się właściciele dokonując tej zmiany, bo na pewno nie dobrem Abonenta.... Otrzymałem list z informacją jaki to oni mi prezent zrobili! Czy w Vectrze też tak jest że w trakcie trwania umowy zmienia się kanały!? Zastanawiam się czy nie zrezygnuje z pełnego pakietu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP Sport zamiast EUROSPORTU w Multimedia. |
dokładnie trzeba napisać petycję bo tvp sport = gówno, pokazują albo mecz polska-haiti jak ostatnio, albo puchar kontynentalny, lub smieszne ligi polskie w hokeja i reczna
|
|
byl juz taki temat pare dni temu:) i dodam jeszcze, ze tez mnie to sie nie podoba..jakby chcieli zrobic prezent...to powinni dac ten kanal wiecej...w vectrze to samo raczej jest...bo nie masz umowy na dokladny kanal... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ten temat juz był ...ale to już było i nie wróci więcej...
|
|
adamraf72 - zerknij niżej: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=130842&t=130842 Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Jeszcze się bedziesz cieszył, może nie teraz , ale za jakiś czas. Multimedia da ci dekoder cyfrowy, a TVP rozpoczeła nadawanie testowe w HD więc poczekaj spokojnie napewno się opłaci, Oferta programowa też zapewne się poprawi
|
|
tarczyn...ale tu nie chodzi o to, ze ten program jest, ale o to, ze eurosport ma juz swoich widzow i nie zmienisz ich upodoban...poprostu kochaja eurosport i juz tak zostanie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jeżeli tak bardzo chcieli nas uszczęśliwić, mogli zdjąć z anteny jakiegoś gniota typu MANGO, lub 20 innych, których nikt nie ogląda. Ale oni najczęściej chieliby brać kasę od abonentów nie płacąc nic producentom. Ciekawy jestem, czy taka sama oferta MM jest w całej Polsce ? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
nie:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |