poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klub koszykarski

czy jest w Łomży jakiś klub koszykarski na który można by się zapisać i chodzić?? (chodzi mi o męski klub nie patrzcie na imię bo to nie moje konto)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klub koszykarski

technik

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Jeżeli nie jest to tajemnica, to ile masz lat?:) bo to zależy..

w Łomży są trzy kluby koszykarskie: UKS Technik Łomża ale tam grają tylko osoby które znają się z gry w innych klubach. drugi to UKS Dziewiątka Łomża i tam morze każdy przyjść i trenować. a trzeci to UKS Łomżyczka Łomża i tak samo możesz przyjść i trenować.

Nadzieja umiera ostatnia!!!

mam 17lat (skończę dopiero w pażdzierniku), chodzę na zajęcia do klubu w szkole (weta) ale tam raczej dużo nie pogram bo nie ma tam zawodników i nie gramy zbyt często. A czy do tych klubów żby się zapisać trzeba grać bardzo dobrze?

mam 17lat (skończę dopiero w pażdzierniku), chodzę na zajęcia do klubu w szkole (weta) ale tam raczej dużo nie pogram bo nie ma tam zawodników i nie gramy zbyt często. A czy do tych klubów żby się zapisać trzeba grać bardzo dobrze? a i jeszcze gdzie te kluby się znajdują:D ??

do technika nawet nie patrz:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

przenies sie do szkoly w ktorej jest sekcja kosza

Ł, ja też chcę nad morze.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

UKS TECHNIK zaprasza na mecz w piatek o 18:30!!!! Po meczu mozna spotkac sie z trenerami i porozmawiac o ewentualnej grze w zespole. Mecze sa rozgrywane na hali przy ul. Rybaki

jutro trening ma UKS Dziewiątka. miejsce: hala im. Olimpijczyków Polskich; godzina: 18.30

Nadzieja umiera ostatnia!!!

Teraz sezon jest w końcowej fazie.. więc nie w tym roku nie masz żadnych szans na gre w klubie.. możesz przyjść, zacząć trenować i jeżeli będziesz dobry to załapiesz się do zespołu... w Twoim wieku to najlepszy kierunek to "Dziewiątka" bo Technik to klub znajomych, którzy kiedyś grali.. a w "Dziesiątce" to wiem, że teraz graja chłopaki z rocznika 1992 i młodsi:) pzdr:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

o zespole Technika zapomnij tam srednia wieku to ponad 25 lat, zacznij grac w swojej grupie wiekowej moze np w UKS 9 przejdz sie tam i pogadaj z Wojtkowskim i na treningu zareprezentuj swoje umiejetnosci... kto wie ;)

W techniku nie chodzi o średnią wieku, lecz o doświadczenie, a ty magdzia zapewne owego nie posiadasz. Jeśli grałbyś wcześniej napewno już byś był w jakiejś drużynie, a teraz nie masz szans na załapanie sie do skladu trzecich lig... nawet ławy byś nie grzał, gdyż ekipy sa i tak za duże i przerastają Cię doświadczeniem...

a jak myślicie czy nie jestem za stary na rozpoczynanie przygody z koszykówka??

Szczerze... jak na rozpoczęcie przygody z koszykówką to jesteś za stary...

jesli chce sie byc w czyms dobrym to trzeba zaczynac od najmłodszych lat....

Łomża leży na Mazowszu !

Dokładnie.

tylko że jak sie jest młodym to nie myśli się o zawodostwie, i bardzo żle....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org