Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bale karnawałowe |
Czy ktoś wie gdzie są organizowane bale, w zasadzie krótki mamy karnawał wieć powinno byc coś ??czy nie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bale karnawałowe |
ja wiem ze 2 lutego jest bal katrnawalowy wtej nowej sali weselnej w morgownikach kolo nowogrodu ,bylem tam na sylwku i bylo super jedzenia do bolu a placilem tylko 190 teraz ma byc taniej i zespol ma byc inny jakis "kartel" z lomzy ,mam nr do tej sali moge podac 516380377,pozdrawaim karolek
|
|
w Koronie w lutym, koszt to 150 zł od pary.
|
|
Kartel nie jest z Łomży tylko z Zambrowa a jeśli oni tam grają to zabawa będzie super :)
|
|
Może ktoś wie , gdzie odbędzie się bal karnawałowy za tydzień , tj. 19.01.2008. Chciałbym się wybrać. Z góry dziękuję.
|
|
Wiem ze bedzie super ,juz tylko tydzien został do imprezy ,to trzeba korzystac heheh karolek
|
|
i jak wrażenia ? :)
|
|
Jak co roku najlepsza oferta i zabawa zarazem była w Klubie Seniora przy ul. M.Skłodowskiej-Curie 1. Nie umywa sie do tego żadna restauracja czy też jadłodalnia łomżyńska. Wstęp 5 zł, menu i alkohole jakie tylko sobie wymarzysz, czyli własne. Nikt się nie lał po mordach ani masturbował. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |