Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transport TIR |
Witam wszystkich, poszukuję przewoźnika Pana Jarosława, który zajmuje się transportem krajowym i międzynarodowym. Zgubiłem nr. telefonu, nawet nazwiska nie pamiętam. Może jednak jest ktoś kto go zna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transport TIR |
sztachański moze? ...
|
|
wszechwiedzący, czy możesz coś przybliżyć ?
|
|
może masz jakiś namiar dokładniej np. nr. tel.
|
|
podaj koncowke telefonu...wtedy bedzie wiadomo, czy to ta sama osoba... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Gdybm znał tel. nie było by tematu
|
|
a poczatek pamietasz...jaka siec...o to mi chodzi? bo trudno jest numer telefonu kogos podawac, zeby potem do niego dzwonili i jaja sobie robili ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
człowiek łysy, telefon chyba , ale chyba z ery
|
|
podaje email jakby ktoś chciał mi pomóc palety2@poczta.onet.pl
|
|
Namiarów jako takich nie mam utraciłam kartę sim, ale on kiedyś jeździł na taksówce w 9621, teraz jeździ Tirem, może w koropracji ktoś pomoże tu na to nie licz. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Powrócę do tematu na chwilę, dzięki za info na email, ale te namiary które dostałem są na Sztachańskiego, ale dugiego i owszem zajmuje się transportem ale nie Tir. Wszechwiedzący- zły_człowiek może coś więcej jakiś namiar mi podacie bo jest w Łomzy własnie drugi Jarosław Sztachański i własnie o niego mi chodzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |