poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ostatki

heya. dzisiaj ostatki, gdzie bez dowodu wpuszczaja? pozdrawiam ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ostatki

Do Stokrotki

Do biedronki ;]

alez oczywiscie ;)

Tylko Głupcy się nie mylą... ;]

Zawsze jeszcze na statoil możesz postać bez dowodu ;p

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

widze, ze tu nie ma kulturalnych ludzi, ktorzy sie wypowiadaja na temat.

Dzisiaj duży wybur wszędzie podbno coś jest w Atomie.V.I.P,Yam Cafe.Rzyminak, Milano jaktos woli to w Myszyńcu też podobno fajny klub jest :P

A czego oczekiwałaś? Kulturalni ludzie być może właśnie dlatego nie chcą Ci odpowiedzieć, bo obawiają się, że może im przyjśc potem bawić się w klubie w towarzystwie 16sto i 17stolatek :D

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

co masz do 17 latek? rozumiem zeby to bylo 15 ;/

I jeszcze jedno: Znajomych nie masz, że musisz pytać o takie rzeczy na forum? :D

A co klubów ktore wymienił Pawcio, to z tych znajdujących się w Łomży tylko do Atomu dzieciarnie wpuszczają...

dzieciarnie... dowod nie czyni cie doroslym. Wazne, to co masz w glowie, a nie na papierku. Zapamietaj to. Pytam, gdzie chce i nie musisz mi odpowiadac jak cos ci nie pasuje. Co z tego ze masz te 18 lat, kiedy zachowujesz sie jak cham?

nie widze tu braku kultury...o ktorym wspominasz...na moj gust, to wszyscy sa kulturalni...ale moze sie myle?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

U mnie wpuszczaja bez dowodu :-) Robie imprezke na chacie moze masz ochote wpasc?

Masakra ...

Macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły na ostatki?

siedziec w domu

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

jeden na ostatki podobno w tropiki pojechał :)

martuska mysle ze jedynie jeziorko city zostaje bo z tego co wiem to wszedzie prosza o dowod

Proponuje wybraąć sie np do białegostoku. tam w większości klubów nikt nic nie sprawdza

nom na milanie taki burdel jest więc cię wpuszczą.ja osobiście nie nawidze tego miejsca,źle mi się kojarzy skoro tam ludzie umierają tak jak w zeszłym roku.

maaartuska masz racje dobrze napisałaś,że dowód nie czyni cię dorosłym,tylko to co masz w głowie.
A tak bez dowodu to chyba do Yame cafe nie wejdziesz i rzymianki.

Na milano jak ktoś nie był - niech jedzie;) Naprawdę warto tam się wybrać, zwłaszcza jak komuś brak zdania na temat tej dyskoteki.

Do rzymianki da rade bez dowodu wejsc ;] a do milano nic nie mam...

w lomzy to atom, a poza lomza milano xD a reszta to roznie bywa z dowodami;], ale w te dwa miejsca napewno Cie wpuszcza :P

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

ok dobrze dzieki ;) w takim razie... rzymianka ;) pozdrawiam i zycze wszystkim dobrej zabawy ;) narazie ;*

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org