Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eurosport |
do 31.01.2008 można jeszcze było oglądać Eurosport na platformie Multimedia Polska. Dziś oglądałem przed chwilą program, którym zastąpiono ww. program. To TVP Sport. Super. Na inaugurację obejrzałem transmisja z MS 74 - mecz Polska: Haiti (7:0). W ulotkach, których pełno w Łomży zapowiadających zmiany programowe MM krzyczy wręcz: promocja, nowe programy !!!!! ble ble ble --->> cudowny sport, nowy – dodatkowy program. Na koniec, małymi literami piszą: TVP Sport zastąpi EUROSPORT. Niżej publikuję komunikat prasowy (fragmenty) tej stacji na ten temat. Ze strony MM Cyt: "Tacy nadawcy, jak francuski Eurosport, albo po partnersku będą traktować 4,5 miliona widzów w całym kraju, albo stale będą trwały konflikty na tle ich zbyt wygórowanych żądań finansowych. Warto zauważyć, że polski abonent ma już do wyboru osiem programów sportowych, które są w stanie zastąpić ofertę Eurosport za godziwą cenę. To sam rynek bowiem powinien ocenić, czy dany program jest wart swojej ceny, czy nie – takie są zdrowe zasady gospodarki wolnorynkowej w demokratycznym kraju". Pierwszy zabiorę głos. Wolę ten jeden EUROSPORT niż te wasze osiem programów sportowych. To wy traktujecie odbiorców jak debilów. Jak można pisać w ulotkach, że cokolwiek zyskujemy, kiedy w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Tak samo zapewne traktujecie klientów. Wolicie spijać śmietankę w postaci ponadnormatywnego zysku zamiast sowicie zapłacić solidnemu dostawcy doskonałych materiałów sportowych. Chcecie zastąpić jakość ilością?? Żenada !! Ale są inni operatorzy. Jeszcze czas na refleksję. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eurosport |
popieram do chrzanu z tym TV Sport same powtórki , a tak lubiłem ogladac biathlon
|
|
co do Eurosportu.... ktoś może się orientuje kiedy do na canal+ pokażą mecz gwiazd NBA?:D:D
|
|
Niemiecki Eurosport ma sygnał niekodowany z satelity Astry. Możecie sobie poszukać a to że niemiecki w niczym nie przeszkadza;) ____ ^_^
|
|
a mi się podoba ta zmiana, na TVP Sport pokazują polską 2 ligę a wolę to oglądac niz jakis murzynów w pucharze narodów afryki
|
|
To ja wolę jeden eurosport niz te ich 8 kanałów sportowych!!!!!!!!!!!! Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
k.kibicŁKS: te murzyny z Afryki wygrałyby wynikiem dwucyfrowym z naszymi drugoligowymi drużynami. Jeżeli lubisz patrzeć na miernotę - Twoja sprawa. Dla mnie męczarnią jest oglądanie transmisji w wydaniu I ligowym a cóż dopiero "kopaniny" II ligowej (nie nawiązuję tu do naszego ŁKS). Ale każdy ma prawo do oglądania tego co lubi i trzeba to uszanować. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
ja wczoraj dostalem rachunek ...czytam...nowe kanaly wow...czytam dalej...nie bedzie eurosportu! mysle sobie...*****...to byl chyba najlepszy program sportowy na tej platformie! nie tylko dostarczal widowiska sportowego...ale i rozrywki! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
peter: jak to Ci sie nie podoba Polska liga to nikt nie każe Ci jej oglądąc, lubisz mecze lig zagranicznych? masz od tego polsat sport i polsat sport extra, niestety nie da sie zrobić sie tak żeby wszystkim dogodzić
|
|
Jak dla mnie Eurosport jest 1000x lepszy
|
|
Cyfrowy Polsar zamówcie i nie będzie problemu i jeszcze na tym zyskacie bo abonament o wiele jest tańszy i więcej kanałów niż w tej zasranej multimedii, kiedyś miałem to multimedie ale po wzroście abonamentu zmieniłem na Cyfrowy POlsat i to był trafny wybór. Polecem
|
|
Popieram zwolennikow eurosportu. Przegiecie z ta zmiana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |