wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Eurosport

do 31.01.2008 można jeszcze było oglądać Eurosport na platformie Multimedia Polska.

Dziś oglądałem przed chwilą program, którym zastąpiono ww. program. To TVP Sport. Super. Na inaugurację obejrzałem transmisja z MS 74 - mecz Polska: Haiti (7:0). W ulotkach, których pełno w Łomży zapowiadających zmiany programowe MM krzyczy wręcz: promocja, nowe programy !!!!! ble ble ble --->> cudowny sport, nowy – dodatkowy program. Na koniec, małymi literami piszą: TVP Sport zastąpi EUROSPORT. Niżej publikuję komunikat prasowy (fragmenty) tej stacji na ten temat.

Ze strony MM
Cyt: "Tacy nadawcy, jak francuski Eurosport, albo po partnersku będą traktować 4,5 miliona widzów w całym kraju, albo stale będą trwały konflikty na tle ich zbyt wygórowanych żądań finansowych.
Warto zauważyć, że polski abonent ma już do wyboru osiem programów sportowych, które są w stanie zastąpić ofertę Eurosport za godziwą cenę.
To sam rynek bowiem powinien ocenić, czy dany program jest wart swojej ceny, czy nie – takie są zdrowe zasady gospodarki wolnorynkowej w demokratycznym kraju".

Pierwszy zabiorę głos. Wolę ten jeden EUROSPORT niż te wasze osiem programów sportowych. To wy traktujecie odbiorców jak debilów. Jak można pisać w ulotkach, że cokolwiek zyskujemy, kiedy w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Tak samo zapewne traktujecie klientów. Wolicie spijać śmietankę w postaci ponadnormatywnego zysku zamiast sowicie zapłacić solidnemu dostawcy doskonałych materiałów sportowych. Chcecie zastąpić jakość ilością?? Żenada !! Ale są inni operatorzy. Jeszcze czas na refleksję.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Eurosport

popieram do chrzanu z tym TV Sport same powtórki , a tak lubiłem ogladac biathlon

co do Eurosportu....
ktoś może się orientuje kiedy do na canal+ pokażą mecz gwiazd NBA?:D:D

Niemiecki Eurosport ma sygnał niekodowany z satelity Astry. Możecie sobie poszukać a to że niemiecki w niczym nie przeszkadza;)

____
^_^

a mi się podoba ta zmiana, na TVP Sport pokazują polską 2 ligę a wolę to oglądac niz jakis murzynów w pucharze narodów afryki

To ja wolę jeden eurosport niz te ich 8 kanałów sportowych!!!!!!!!!!!!

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

k.kibicŁKS: te murzyny z Afryki wygrałyby wynikiem dwucyfrowym z naszymi drugoligowymi drużynami. Jeżeli lubisz patrzeć na miernotę - Twoja sprawa. Dla mnie męczarnią jest oglądanie transmisji w wydaniu I ligowym a cóż dopiero "kopaniny" II ligowej (nie nawiązuję tu do naszego ŁKS). Ale każdy ma prawo do oglądania tego co lubi i trzeba to uszanować.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

ja wczoraj dostalem rachunek ...czytam...nowe kanaly wow...czytam dalej...nie bedzie eurosportu! mysle sobie...*****...to byl chyba najlepszy program sportowy na tej platformie! nie tylko dostarczal widowiska sportowego...ale i rozrywki!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

peter: jak to Ci sie nie podoba Polska liga to nikt nie każe Ci jej oglądąc, lubisz mecze lig zagranicznych? masz od tego polsat sport i polsat sport extra, niestety nie da sie zrobić sie tak żeby wszystkim dogodzić

Jak dla mnie Eurosport jest 1000x lepszy

Cyfrowy Polsar zamówcie i nie będzie problemu i jeszcze na tym zyskacie bo abonament o wiele jest tańszy i więcej kanałów niż w tej zasranej multimedii, kiedyś miałem to multimedie ale po wzroście abonamentu zmieniłem na Cyfrowy POlsat i to był trafny wybór. Polecem

Popieram zwolennikow eurosportu. Przegiecie z ta zmiana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org