Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan-Serce |
Podobno jutro wiozą Janka na zakupy do Media Markt.Jak myślicie,wpuszcza go?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan-Serce |
Nie dla idiotów :D
|
|
wpuszcza, gdyby bylo dla nierozgarnietych debili, malomiasteczkowych moronow, niespelnionych zyciowo desperatow to dopiero by go nie wpuscili.
|
|
o kolejny zakompleksiony:) o mnie wątki już są, więc proszę szukać w wyszukiwarce i tam się proszę produkować:)
|
|
halo?
|
|
twoj stary kumpluje sie z Jan-Serce:D:D
|
|
A ja tam lubię Jana Serce. Macie zaniżony poziom własnej wartości, zakładając tematy o nim. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Hmn ... pff :] kolejny temat o "Janku" . No Cóż Janie ;) Chociaż Masz Się Z Czego Pośmiać
|
|
Janek na prezydenta !! ;] Tak tu o tobie głosno ze zastanowil bym sie nad kandydaturą oczywiscie masz zwolenników jak i przeciwników ale spróbowac zawsze mozna ;] Mój głos masz heheheheh
|
|
sam nazwał siebie Jaś gówno jsb2
|
|
jsb2 my się znamy? jakaś ofiara losu:)))
|
|
Pewnie go nie wpuscili
|
|
janek nie wejdzie nu Hłłujaa Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
jestem za;P ...Zaufanie to potega....
|
|
ale nudy, idę spać...
|
|
wiecie gdzie ten przedmiot mieszka bysmy go wyeliminowali za taka glupote???? trzeba cos z nim zrobic bo kapiszon kiche wali Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
ale się uśmiałem:))) chcesz mnie wyeliminować? ustawka?
|
|
Myśle że trzeba tego janka wywieźć,do lasu,kula w łeb i po nim skurwy....
|
|
uuuuuuuuu to jest groźba karalna, administrator powinien się tobą zająć...
|
|
Mną rodzice mogą sie zajmować a tobą psychiatra.
|
|
grzechotkę niech ci dadzą:)))
|
|
Janie, Ci którzy tak dobrze Tobie życzą to podrostki w wieku szkolnym. Umysł płyciutki, STRANSKY dostaje w cztery literki na politycznym, Ty jesteś tu niekwestionowanym najpopularniejszym użytkownikiem. Tak trzymaj. . . http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Janie, niektóre wpisy to jawne namawianie do przestępstwa. Nie dawaj sobą pomiatać, takiego gościa łatwo zlokalizować. Będzie srał po majtach na przesłuchaniu. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
buahaha, i co mu udowodnia?? ze co?? nawet nie bedzie dochodzenia, ciezko udowodnic cos z netu..........
|
|
precz z gimnazjum! niech ktoś ku*wa cos zrobi z tymi małolatami bo bedzie koniec swiata! od czego jest minister edukacji do cholery?! jak to czytam to nie wiem czy smiac sie, płakac czy bać! i skad my wezmiemy lekarzy za te 20 lat? a wystarczyło by podkręcic rygor gówniarzom, linijką po łapach i groch pod kolana , jak to kiedys było ;/ cackac to sie z tym nie mozna
|
|
Może się okazać Janie podaj nocnik,że w necie łatwo coś udowodnić.Ty szkodzisz temu forum,dlatego zapraszam do konkretnego działania wszystkich zniesmaczonych pisaniem niejakiego J.Serce i innych ludzi,którzy blokują model polskiej życzliwości i gościnności.Janeczku -proszę o jeden post pod paragraf.Trzymam kciuki.Obiecana nagroda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |