Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs grafiki komputerowej |
Gdzie moglbym zapisac sie na szybki kurs grafiki komputerowej? Chodzi mi o tworzenie krotkich spotów reklamowych, grafika 3D, plansze reklamowe z efektami (bez www). Nie zalezy mi na jakims certyfikacie tylko aby nauczyc sie podstaw tworzenia w/w rzeczy. Moze prywatna osoba bylaby zainteresowana? Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs grafiki komputerowej |
ALEJA legionów bodajże 47 zielony bydynek na przeciwko sklepu gośka
|
|
Czasami takie kursy prowadzi NOT (skrz. Polowej z Al. Legionów) nr 45
|
|
W Not bylem, ale niestety nic nie planuja na dzien dzisiejszy.
|
|
|
Peter bez urazy, zdaje sobie sprawe z tego ze to nie jest proste do opanowania w kilkanascie godzin. Dlatego napisalem wyraznie ze podstaw grafiki, a nie jakis zaawansowanych rzeczy. Piszac plansze raklamowe z efektami mialem na mysli jakies efekty wizualne. Nie jakies statyczne plansze, tylko aby plansza byla "żywa"(cos miga, jakis napis wskakuje, jakies zdjecie sie pojawia, szybkie przejscia - tego typu efekty). Peter jezeli sie na tym znasz to mozemy sie spotkac i porozmawiac. Byc moze jestem Ci wstanie zaproponowac zlecenia, gdzie ty sie bedziesz tym zajmowal i tworzyl projekty dla firm. Powtarzam sie ze nie mam na mysli jakies zaawansowanej technologii tylko "proste" sprawy, ktore maja byc ciekawe i przyciagac wzrok.
|
|
Mogę Ci pomóc. Trochę się w to bawię adamb@os.pl
|
|
Z wielką chęcią zrobię dla Ciebie jakieś zlecenie. Zajmuję się głównie grafiką 3D.
|
|
wizjoner swish max polecam taki program sam zabardzo go nie znam bo glownie corel i adobe ale do 3D akuratnie dobry no i mozna samemu cos pokobinowac bo duzo efektow ma bynajmniej ja z niego troche korzystam
|
|
jake je bane geye !!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Do nauki na pewno potrzebny będzie odpowiedni sprzęt. Dobrej jakości tablety i akcesoria graficzne ma marka Huion, warto przejrzeć sobie ich stronę https://huion.com.pl/18-tablety-graficzne-4k
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |