Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chłopaczka powiesili... |
ze swoich źródeł policyjnych wiem, że przy zielonym markecie znaleziono powieszonego chłopaka, ponoć mu ktoś w tym pomógł...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chłopaczka powiesili... |
tobie mógłby ktoś w końcu też pomóc
|
|
jak ktoś chce zęby stracić to niech spróbuje...
|
|
no ciekawe ciekawe ...
|
|
no...zobaczymy, zobaczymy...czy to prawda... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
cos fante czuje ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jakieś niedokładne te "żródła policyjne":P Osienmastolatka powiesili na Kołłątaja w jednym z tych "meliniarskich" bloków w piwnicy. Szkoda... młody chłopaczek...
|
|
dlaczego nie dokładne? zielony market jest w pobliżu, tak obrazowo to przedstawiłem, zaraz byś chciała dokładny adres...
|
|
janek chwilami pisałeś normalnie ale teraz patrze że cipa z ciebie straszna jak piszesz o takich sprawach ten sposób...
|
|
w jaki?
|
|
no w poje*any sposob janek piszesz ...
|
|
schyl się do miecza:) co ci sie nie podoba?
|
|
o ****. MAMY GEJA NA POKLADZIE!!! I DO TEGO Z MIECZEM NA WIERZCHU I JAWNIE ZAPRASZA.... ;p a fuuujjjjj bleeeeee Miecz Ci w Dupę :D
|
|
camel no ja miesza nikomu nie proponuje jak ty:)))
|
|
a chociaż można wiedzieć jak ten chłopak ma na imię i nazwisko
|
|
Ludzie opanujcie się! Poważny temat a Wy się tu wykłócacie :/ Znałem osobiście i chcę wiedzieć kto to zrobił :/ Skończcie z głupotami i jak nic nie wiecie to się nie odzywajcie. Niech piszą Ci co cokolwiek wiedzą. Niekoniecznie tu jawnie. Proszę o jakąkolwiek pomoc w odnalezieniu sprawcy / sprawców
|
|
ooo taaaaaaaa hahaha:) pesel, grupe krwi i numer buta...takich rzeczy sie nie podaje ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Szkoda chłopaka. A mówią, że w Łomży w ostatnich latach się uspokoiło...
|
|
Zly czlowiek - Ty właśnie jesteś osobą, która nie ma nic do powiedzenia więc nie udzielaj się. Gdyby ofiarą był ktoś z Twojej rodziny to pewnie też zależało by Ci na odnalezieniu sprawcy. Tu daję możliwość anonimowego poinformowania. Komentarze do tego są niepotrzebne.
|
|
"Komentarze do tego są niepotrzebne." no ja akurat nie chcialbym, zeby ktos podawal np moje dane osobowe... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
gowno tam wiecie powazny temat a wy se jaja robicie ???? porombalo was to moj kumpel plot sie nasluchacie i piszecie farmazony
|
|
jak ku*wa jesteście tacy mądrzy to nie pie*dolcie głupot na forum tylko idźcie do kościoła pomodlić się za niego!!!
|
|
nie powiesili tylko sie sam powiesił i izunka nie muwi ze to meliny bo ty ns slamsach mieszkasz
|
|
następny mistrz ortografii...
|
|
słodki kałboju za przeproszeniem, gówno wiesz a skoro tylko tyle wiesz to sie nie udzielaj.
|
|
Słodki kowboju,"mUwco" nasz, ja tylko stwierdzam fakt. poza tym chłopaczkowi naprawde "pomogli", ale nie musisz w to wierzyć...
|
|
Wypowiadacie się na temat o którym nie macie pojęcia. Jan zielony market jest niecały kilometr od bloku tego chłopaka i znaleźli go u niego w piwnicy a nie przy tym markecie jebnijcie się w czoło pierdolicie trzy po trzy ***** wiedząc i powiesił się sam i nikt mu w tym nie pomagał a wy ***** doszukujecie się sensacji domagacie się złapania sprawcy społeczeństwo które ogarneła mania ścigania ... najlepiej sami sie powieście popierdoleńce
|
|
kilometr to ma twoja głupota jak śpi pajacu... nie znasz szczegółów to morda w kubeł i nie mędrkuj tylko dla tego że pod blokiem plotek się nasłuchałeś...
|
|
dobrze gadasz i tyle powiem bo reszta gowno wie i sie madrza
|
|
chlopak sie sam powiesil i tyle i tu nie pierd**** glupot ktorych nasluchaliscie sie niewiadomo z kad
|
|
Jan ty ku*wa szmacia*u jeb*ny pod zielonym marketem to cie w d*pe ruch*li i to nie ja tu pier*ole ploty bo ja wiem jak to było na 100 % a że ty akurat robiłeś kilka pałek na komendzie to jakoś policyjną plotę usłyszałes którą trochę ubarwiłeś i teraz opowiadasz o swoich "policyjnych źródłach"
|
|
ubuhahahaha przeciez wiadomo ze jan_serce robi plaki na komendzie :D [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziców chłopaka. Mam dzieci i nie wyobrażam sobie co zrobiłabym po ich utracie. To jest tragedia ludzka a niektórzy używają tematu po to by wzajemnie obrzucać się inwektywami. Uszanujcie śmierć człowieka i tragedię rodziny. To jest w tej chwili najważniejsze - szacunek do drugiego człowieka.
|
|
abcdef, jak tak dobrze wiesz to policja się na pewno do ciebie zgłosi po wyjaśnienie, bo oni mają wątpliwości, pajacu... fin, schyl się do miecza:)))
|
|
sam sie nie powiesil:]
|
|
skoro wszyscy to i ja! GÓWNO WIECIE I SIE NIE WYPOWIADAJCIE! GOWNO GOWNO GOWNO(to na nastepny raz, zebym nie musial pisac pozniej) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jan_Serce to sprzedawczyk robi na komedzie :)wali z dupy dlatego wie a co do zielonego mieszkam obok i jest spokojnie z zielonego na Kołłątaja kilometr jak niewiecej obrazowo to ty sie mozesz przedstawic palnacie boże widzisz a nie grzmisz
|
|
kołlątaja jest przy sienkiewicza, a kilometr to jak już pisałem ma twoja głupota jak śpi...
|
|
Janku, gdzie Kołłątaja a gdzie Sienkiewicza ??! Łomży nie znasz czy jak ?! ________ Malachit
|
|
spółdzielcza a nie sienkiewicza, sie pomyliłem...
|
|
spółdzielcza od Kołłątaja tez leży kawałek drogi ... sółdzielcza koło SP nr 7 Kołłątaja przy SP 10 Janek twoja znajomosc miasta rowna 0
|
|
zielony market na spółdzielczej, chyba że jeszcze gdzieś, a co ma do tego ul. kołłątaja? plotki plotki:)))
|
|
piszesz.... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 15:45 ze swoich źródeł policyjnych wiem, że przy zielonym markecie znaleziono powieszonego chłopaka, ponoć mu ktoś w tym pomógł... ktoś Ci odpisał... Autor: IzUńKa=] (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 17:43 Jakieś niedokładne te "żródła policyjne":P Osienmastolatka powiesili na Kołłątaja w jednym z tych "meliniarskich" bloków w piwnicy. Szkoda... młody chłopaczek... a ty.... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 17:56 dlaczego nie dokładne? zielony market jest w pobliżu, tak obrazowo to przedstawiłem, zaraz byś chciała dokładny adres... i stały Twój text... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 18:15 schyl się do miecza:) co ci sie nie podoba? Janku a może chwila refleksji dobrze Ci zrobi ?!... ...z mapką Łomży w dłoni. ________ Malachit
|
|
Malachit, co ty mi imputujesz? nazywasz mnie kłamcą i krętaczem?:)))
|
|
Krasomówstwem głupoty nie zakamuflujesz :) "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Janku, to Ty tak o sobie powiedziałeś.... :) ________ Malachit
|
|
tak to jest się podzielić z kimś wiadomościami z pierwszej ręki...
|
|
Grzesiu przecież ta dyskusja nie ma sensu...istota tkwi gdzie indziej...:( G a z e l a
|
|
Ale ten janeczek ma zryty dekiel, az mi go szkoda z tym zielonym obok kolataja to walnął taka bombę, ciekawe gdzie on sie chował
|
|
ja mysle ze go rodzice w piwnicy trzymali
|
|
dwa pedały się odezwały, temat o nieżyjącym chłopaku a te cioty o jakimś markecie pierdzą, zmówiliście się czy co:)))
|
|
Masz rację Gazelo.... ________ Malachit
|
|
ty cały jan serce chłopak nie żyje a ty pierdoli.. o zielonych marketach i h*j wie czym. Gdzie kołłątaja 6 a zielony market jakiś to dobry kawał drogi a po drugie to to ktoś z nim był co nie znaczy ze zaraz mu pomógł bo to moja znajoma i nie wieżę że ktoś mu pomógł.Wiec zamknij dupę gnojku bo bombonierka z komendy cię przerośnie a ta twoja beznadziejna prowokacja sie nie nadaje myślałeś ze zaraz informacji nazbierasz na chrupki chyba przybrakło skoro już na forum informacje zbierasz. Jesteś skończonym debilem skoro piszesz o chłopaku takie rzeczy a nie wiesz nawet jak on wyglądał. Zastanów się dziecko nad sobą dobrze ci radzę.CWE.. policyjny jesteś pewnie jeszcze pan SKIBIŃSKI cię częstuje co??
|
|
Zapewne
|
|
antek,zapytaj swoją znajomą gdzie wtedy jej bracia byli to uwierzysz.
|
|
antek, ty to chyba z biedronki, bo tak na ten zielony market najeżdżasz...:))) a co ma twoja wiara z faktami? schyl się do miecza i nie kozacz...
|
|
HeHe Żal Jan serce z kat ty sie urwales ic sie ogarnij matce smieci wynies lepiej. Jak smakowaly paczki ? policyjne.he k;rwa nobie znalem typa jak ci sie nudzi i zakladasz takie tematy na komisariacie podloga brudna jak masz wystaraczajaca dlugie wlosy wspomuz ich dzialania :-\ . Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
hehe spuldzielcza przy zielonym markiecie hahahhah zal poprostu typa nie ogarniam cię Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
następny mistrz ortografii:))) przyczepili się do jakiegoś marketu, czy do spółdzielczej. Chłopak nie żyje i to jest meritum wątku, a tu jeden przez drugiego się licytują kto wie lepiej, może i go znaliście bo to był gość w waszym wieku, małolat jeszcze, ale na boga on nie żyje, masz jeden z drugim coś na ten temat do powiedzenia... to powiedz i nie podskakiwać jak niedorozwoje.
|
|
oh wow co chcesz wiedziec poco ten temat z policji jestes??? stary chlop z ciebie a glupi no ŻAL. Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
od ciebie nic nie chcę wiedzieć, bo nic nie wiesz:))) siurku
|
|
jałowa dyskusja.
|
|
wiem więcej niż ty glonojadzie je.any na cmentarzu konfidencie dziś bylem na pogrzebie znalem typa a ty mi tu pie.dolisz ze nie wiem nic już nie pisze zal mi takich osób jak ty pozdro x]
|
|
no to tak ty janek serce jestes ostro pieprzniety w ryj sram na twoje frajerskie zrudla bo sa gowno warte fakt faktem ze chlopak nie zyje i nic tego nie zmieni ale nie pierd** glupot bo ty te forum zalozyles podales nieprawdziwe infornmacje wyssane z psiarskiej faji i tu jeszcze srasz zadkim gownem i pryskasz po wszystkich wiec zamknij dupe bo nic madrego tu nie napisales i nie wytykaj tutaj regol ortografi palancie jak wykazales sie beznadziejna wiedza na temat swojego miasta i tyle wal sie na ryj
|
|
wy tak parami piszecie? :))) jaki ty ostry, idę na kibel ze strachu, tak po mnie pojechałeś:))) mam nadzieję że Ci lepiej i troszkę ulżyło:) co złego to nie ja. Ps. ortografia to jedno, ale przecinki i kropki to też nie jest twoja najmocniejsza strona...
|
|
W internecie nikt nie jest anonimowy:-) Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie 4lomza.pl
|
|
po drugij stroni chodzi mi o janka to taki chlopaczek znam go stary mu wskakiwal do wanny jak byl mamy no mysle ze to usprawiedliwia dziecko skrzywdzone gdzie za pomoca kompa chce sie przykozaczyc bo na ulicy no niestety niema czym zapewne przypier tylko sie do ortograli bo z tego mial pewnie 6 z polaka no i co pewnie teraz wam przedstawie obraz za kompleksiowego grubasa w okularch ktory cale zycie byl jechany no a forum pozwala mu sie wyzowlic pojechac komus bo w oczy tego nie zrobi zal mi takich typow jak on mozesz i tu sie przypierdoli do ortografi ale mam na to wyj..... tak samo jak na takich typow jak ty
|
|
to co ustawka?:)))
|
|
to moze przy tym zielonym markecie co jest na sienkiewicza i do tego obok kołłataja:)
|
|
Janie Serce rzadko wypowiadam sie na tym forum ale powiem ci jedno jeb****ty to ty jestes na maxa , sam tytuł posta chłopaczka powiesili , postaw sie w sytuacji rodziny tego człowieka ty wogóle masz mózg? kabelki jakieś? kompleksy leczysz wytykając ortografie innym? Co ty w szkole dzieci polskiego uczysz pajacu żal. Dno i 5 kilometrów mułu baranie ...Zaufanie to potega....
|
|
zawsze wiedziałam ze Jan_Serce to *** i potwierdza to wogle ten post a sam tytuł mówi wszystko za siebie. Teraz pewnie Jan_Serce będzie doszukiwał się błedów w mojej wypowiedzi. Kij Ci w oko Janek !!!!! ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
oj cipcie się odezwały, żaden na temat... O mnie możecie się wypowiadać i żalić na oddzielnych wątkach poświęconych tylko mojej osobie:)))
|
|
masz racje szkoda tylko na ciebie czasu i nie podniecaj sie z powodu ze jest o tobie temat bo to jest przykre zapisz sie na zal.pl a i schyl sie do miecza http://**********.org/
|
|
piszą o tym wątku już nawet w gazetach: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080130/AKTUALNOSCI/132774460 proponuje już zakończyć temat i nie kłócić się czy to miało miejsce przy zielonym markecie, czy przy biedronce...
|
|
w koncu w ktorym to bloku pewnie u tych globosow
|
|
teraz to dałeś, sam jak globus jesteś
|
|
HE PEWNIE JESTES JEDNYM ZNICH
|
|
dzieciarnia nie kłócić się
|
|
PodJabber a ty ***** cwelu co pierdolisz smuty jak ***** nie wiesz to nie piedol dziwko ****** bo ci z dupy wiadro zrobie ****** szmaciazu, kocha cie mama ? to cie w ***** robi cwelu, i twoj stary to globus, a moze to ty ? pedale
|
|
Jan serce jutro tusty czwartek idziesz na komende po paczki?
|
|
filmów się chyba za dużo naoglądałeś, u nas pączków nie jedzą...
|
|
morda palo bo cie ucisze na zawsze
|
|
kurde, znałam goscia z tego co slyszalam. ale nie wiem do konca czy to prawda ze to on. szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej. poszłabym na pogrzeb..
|
|
Prześledziłam cały temat, co jak co, ale jeśli chodzi o czyjąś śmierć, to w takiej sytuacji powinno mieć się trochę klasy i honory bo nie wypada i nie można zachowywać sie w ten sposób (jak większość z wypowiadających się na forum) przeklinać, wyzywać i prześcigać kto kogo pojedzie bardziej, przecież śmierć wiąże się z smutkiem i cierpieniem (ale być może nikt z Was jeszcze tego nie przeżył, więc nie potrafi się zachować ) ..... żal chłopaka, ale bardziej żal tych, którzy żyją i nie wiedzą jak żyć :( Ja również nie znałam chłopka, a jednak myślę, że Jego osobę powinnam uszanować przynajmniej przez zachowanie kultury w tym wątku ....Kasia
|
|
oj Kasia, pierdu pierdu , po co się wysilasz.
|
|
ale ja go znalem to był moj ziomus i nikt nie bedzie tu gadał ze ktos go powisił i ze u kogos tam w bloku, bo kurwica bierze jak te ploty rozsiewacie, palo to ja cie moge po mordzie zchlastac
|
|
tez znalem go i na pogzebie bylem ten jan serce to jakis zryty leb szuka byle tematów i byle ploty wali zeby nudno mu nie bylo. Bez kitu jak to zobaczylem to żal mi sie tego typa zrobilo Jan_Serce heheheh nie mam słów. Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
a kogo wy dzieci nie znacie i Toniego Soprano i Generała, a jeden to już z 10 razy napisał że na pogrzebie był, pogoda w miarę to weźcie zabawki i idźcie do piaskownicy albo kupcie pestki i zróbcie rozpierd... pod klatką:)))
|
|
móhehe ;p generała ;D . kto z tamtych osiedli na pewno go znał. ja go znałam z gimnazjum ;p i ciągle nie wiem czy to plota jest czy poważna sprawa! fak :[
|
|
komus tu biedy nie zabraknie za postowanie ! 4lomza.pl
|
|
Jan_Serce ty stary kon**don jesteś , nie wiesz nic to nie pie***dol i nie wprowadzaj w błąd ludzi. Kaczy ryju. P.S Umyj dupe he pozdro 5T2 CHWDP
|
|
pokazujecie tu niezłą klasę..ŚWINIE nie ludzie!!!
|
|
zamknijcie mordy ***** to prawda do **** szkoda chlopaka [*]
|
|
Wyznaczam 500 zł nagrody za udowodnienie pierwszego przypadku ubliżania sobie i pisania nieprawdy na forum.Płatne po zgłoszeniu sprawy na policję i prokuraturę.Dodatkowe 500 za dowody w sprawie postów Jana Serce łamiących prawo(chyba ma go w duuu...)
|
|
do JAN SERCE !!!! Chłopcze troski specjalnej! Podejrzewam ze piszac te glupoty zdajesz sobie sprawe ze stajesz sie swiadkiem w sprawie! Wiec nie zdziw sie jak przyjedzie do Ciebie polonez z zapytaniem o Ciebie.! A przy okazji wytlumaczysz swoje tzw. "policyjne wtyki" w pokoju na 1 piętrze. 4lomza.pl
|
|
Bez kitu jemu sie chyba nudzi zal mi jest jego. jan serce nie gadaj glupot jak nic nie wiesz tasiemcu P.S Umyj dupe he pozdro 5T2 CHWPD CHWDP
|
|
ta.. Jan Serce 'łamie prawo' a Wy reszta świętoszki moliera jesteście ;p co za impotencja umysłowa, człowiek se przy kompie nie może w domu sie rozluźnić i pisać co mu ślina na klawiature przyniesie ;p
|
|
hehehehe miales jechac na tropiki swinio. po h.j jeszcze tu piszesz zebys skoczyl tam z klifu jakiego czy co zrobie temat chłopaczek se skoczyl. czy ktos cos wie?? hehehhahha Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
...przecie dzisiaj nie pisał.... ________ Malachit
|
|
Masakra ...
|
|
ale pisal za jakiegos typa nie widzisz?? Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
skąd tyle nienawiści do Policji? na szczęście z tego się wyrasta
|
|
Po 1: Nie znaliscie "chłopaczka" a to dobry ziomus był Po 2: Nie znacie sprawy w ogole (wiekszosc jak nie wszyscy) po 3: Rozdrapujecie swieze rany po 4: Wkur,,,, mnie okrutnie tym *******...... po 5: Zamknijcie ten temat ..... SAM JUZ NIE WIEM CO WIDZE GDY NA WAS PATRZE DEBILE.... Pokój ..... [*]
|
|
Boże Święty Wybacz... Ten chłopak z Kołłątaja to mój dobry kolega głąby... Nie wiem po jaką cholere piszecie o nim takie ploty tutaj?? Żeby co? Na oście był dobry temat do plot na ten temat?? Ludzie opanujcie sie ok?? Chyba nie macie po 10 lat :/ Ja wam tłumaczyc nic nie będę w tej sprawie :/ Ale was zapewniam że nikt Dominika nie zamordował :/ Jak was podniecają takie wydarzenia to było przyjśc, popatrzec na pogrzebie- 29.01.2008 na nowym cmentarzu :/ EMOSONE a ty skąt go znasz?? Napisz 9141868! Oddam amstaffa. Inforamcje na e-mail kurwolp@wp.pl
|
|
Dodam do mojej wypowiedzi wyżej[amstaff oddam]- tak samo jak EMOSONE, prosze żebyście zamkneli, usuneli ten wątek a z Jan Serce to ja chętnie osobiście porozmawiam i sie dowiem czy na prawde jest taki poj[cen]ny czy udaje głupiego na forum :/ Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
to jakaś masakra jest... to jakaś masakra jest....
|
|
Sokół moge wiedziec o co dokładnie co chodzi? O ten idiotyczny wątek czy o 3 wypowiedzi nad tobą? Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
Tak se sledze te forum i zastanawiam się czy to wszystko nie ma związku ze zdarzeniem,którego byłam świadkiem,w zeszły weekend w nocy. Nie daje mi to spokoju,bo wiem,że ten chłopak nie zrobił tego sam...
|
|
"amstaff- oddam!! Data: 05-02-08 07:05 Ja wam tłumaczyc nic nie będę w tej sprawie :/ Ale was zapewniam że nikt Dominika nie zamordował :/ " jak jesteś takim dobrym kolega to powinineś wiedzieć że on sam tego nie zrobił; a może jesteś takim dobrym kolegą tej co go wrobiła???
|
|
Poziom forum łomżyńskiego, tego jak się wypowiadacie, jakiego słownictwa używacie, jakie błędy robicie woła o pomstę do nieba. Czytając co tutaj piszą wnioskuję, że chyba robią to tylko nieletni lub niedokształceni, którzy się nie dostali na studia i odbijają sobie tutaj brak poczucia własnej wartości. Smutne to, ale prawdziwe. Gdzież merytoryka wypowiedzi, wymiana poglądów, a jeśli już walka to na argumenty. Pozdrawiam i życzę troszkę więcej szacunku do języka i do samego siebie.
|
|
Omg żałośni jesteście ja wam nic nie napisze jak macie taką chcice na wiedze to zapytajcie sie jego matki może wam powie.... ****** nie mam pojęcia o co ci chodzi ale masz niezłe ploty na łbie.... Wbij se do tej twojej główeczki że nikt go nie zamordował nikt go w nic nie wrobił :/ Oddam amstaffa. Inforamcje na e-mail kurwolp@wp.pl
|
|
Maryśka to napewno nie było te wydarzenie którego byłaś świadkiem bo trudno rzeby normalni ludzie chodzili po nacach w piwnicał. To nie było w weekend. Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
"amstaff- oddam!! (---.lom.netster.pl) Data: 05-02-08 11:31 "Omg żałośni jesteście ja wam nic nie napisze jak macie taką chcice na wiedze to zapytajcie sie jego matki może wam powie.... Wbij se do tej twojej główeczki że nikt go nie zamordował nikt go w nic nie wrobił :/" Ty jesteś żałosny. domagasz sie szacunku dla zmarłego a traktujesz to forum jako miejsce ogłoszeń. Jego rodzina i bliscy znajomi wiedzą że on sam tego nie zrobił. A zwłaszcza jego matka... Twoje marne kłamstwa na nic sie nie zdadzą. Żal mi Ciebie
|
|
Kasiu nie wiem jaki ty masz kalendarz ale ja wiem że 26 to była sobota.a więc weekend
|
|
Tak sie składa,ze to było w nocy z piątku na sobote- droga katarzyno jesli wiesz ile godzin trwa doba to musze Ci powiedziec,ze okolo 4 nad ranem to była juz sobota(czyli weekend) i wcale nie musialam chodzic po piwnicach zeby cos widziec.
|
|
Maryśko, co widziałaś?????
|
|
Pojebańce skończeni haha Żal mi was... Chłopak sie powiesił w piwnicy moze i w sobote nie spisuje było to w nocy dekle więc raczej musiałaś chodzic w nocy po piwnicach żeby to widziec fanto. Żal.pl A jego matka dobrze wie czemu to zrobił. Wy mi nie gadajcie że ja kłamę bo ja z was tu wszystkich najlepiej wiem co tam sie stało. [*] Adminie błagam zamknij ten wątek bo ci kretyni są na prawde bez komentarza.. Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
Marysia może coś wie i proszę o kontakt... a Kasia to raczej nie Kasia bo słownictwo ma gorsze od niejednego menela i pewnie wie ale NIE POWIE...
|
|
Oczywiście że wim wszystko po kolei... A po cholere wam jakieś ploty na ośke wprowadzac, ponabijac sie, albo śledztwo prowadzic :/ Jego matka iw dobrze co zrobiła. Marysiu może sz byc taka miła i nie wprowadzac nowych postów na swoją bujną wyobraźnie ok? Bo mi sie rzygac chce:/ Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
kasia9141868 napisał(a): > Jego matka iw dobrze co zrobiła. > Ciekawe skąd ty możesz to wiedzieć,pewnie mówili o tym o 19 na TVP1.Gratuluje źródła wiedzy. Dzieci neo, apel do was (a zwłaszcza do ciebie kasia9141868) weźcie się lepiej zajmijcie czymś pożyteczniejszym, zacznijcie się uczyć, pozmywajcie naczynia za matkę lub idźcie się utopić (tak kasiu, ty też). Czytając twoje wypowiedzi sądzę że warto zapisać się na faki z polaka. Gdybym był Twoim ojcem to wyrzuciłbym cię przez okno,poprawił monitorem a na koniec sam skoczyłbym na ciebie,tak dla pewności. To moja ostania wizyta na tym forum. Bez wyrazów szacunku: go **** yourself
|
|
hahahhahahahahhahahahahahahahahah myślisz idiotko/idioto że nikt się nie skapnie kto wysyła te posty. żal poprostu żal rzucać podejrzenia na matkę zmarłego- niżej upaść się nie da zgadzam się z Tobą MSI/ ostatni post
|
|
Katarzyno...żal mi cię dziecko drogie.Tej nocy widziałam gości wychodzących w pospiechu z klatki tego chłopaka.Po jakimś czasie wypadła z tamtąd jakaś dziewczyna.....W szczegóły nie będę się wdawać.Jednak założę się,że ma to jakiś związek ze sprawą. Wiesz tak sie zdenerwowałas czytając te wszystkie posty tutaj,ze pomyslałam ,że tak laska , którą widzialam to ty.Heh ale widziałam twoje zdjęcie na fotce...niestety nie pasujesz do rysopisu. No ale jesli ktoś chce zobaczyc rozkapryszonego bacha to niech looknie na foty katarzyny :/ Nie wypinaj tak tych wypchanych cycków,bo Ci wata wypadnie.
|
|
Czytam.....czytam...czytam.....i dziwię się Waszym rodzicom, że macie dostęp do internetu.Czy rozmowa o tym co się stało coś da??Czy pier** na siebie nawzajem jest skuteczne?? Tak, pozabijajcie sie wszyscy!!Niedługo będziemy bali się wychodzić z domu, bo będziecie biegać ze spluwami po mieście...Jeśli nie wiecie nic o tej sprawie to dajcie sobie spokój z rozpamiętywaniem tego. Umiesz pomóc- pomóż.Nie umiesz- zamknij się. By wymazany był z Ciebie wszelki smutek. Nigdy złośliwość gniewna a uparta słodkim Twym myślom nie towarzyszyła.
|
|
wątek widzę się rozwinął...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |