Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gra giełdowa -sprawdz się |
Jeśli chcesz sprawdzić swoje umiejętności i wiedzę bez ponoszenia ryzyka. Zagraj w najlepsza grę giełdową, pokaż jak dobrym inwestorem jesteś. Funkcjonalność Najbardziej innowacyjna internetowa gra giełdowa Podział na sezony Zawsze masz szanse wygrać Otwartość Gra jest bezpłatna, tworzona przez graczy i dla graczy Nagrody Cenne nagrody dla najlepszych inwestorów sezonu Rozbudowana klasyfikacja Sprawdź jak dobrym inwestorem jesteś i rywalizuj z najlepszymi www.gra.invest24.pl Sprawdź się, bez względu na koniunkturę (możliwość krótkiej sprzedaży akcji). Udowodnij, że jesteś najlepszy! "Najlepszym barometrem ekonomicznym są żebracy: gdy zarabiają trzy razy tyle co profesorowie, to znaczy, że gospodarka jest dobra" -- Carlo Franchi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gra giełdowa -sprawdz się |
znam leprze...
|
|
Bardzo dobra gra, dużo lepsza od tej z onetu. Z całego serca polecam
|
|
Jan Serce a co Ty znasz lepRZego?
|
|
Jeśli znasz lepsze gry giełdowe to przedstaw je tutaj - da nam to szanse na porównanie ;-) "Najlepszym barometrem ekonomicznym są żebracy: gdy zarabiają trzy razy tyle co profesorowie, to znaczy, że gospodarka jest dobra" -- Carlo Franchi
|
|
faktycznie, gra sprawia wrazenie bardzo profesjonalnej zbaczymy co z tego bedzie, poki co L-ka na ATLANTIS :)
|
|
cavalera, błędu nie zrobiłem...:) invest24 to gówno, cdmnet.pl jest lepRZe:)
|
|
Ale co ty porównujesz ?? gra.invest24.pl to wirtualna gra giełdowa ty natomiast mówisz o DM. "Najlepszym barometrem ekonomicznym są żebracy: gdy zarabiają trzy razy tyle co profesorowie, to znaczy, że gospodarka jest dobra" -- Carlo Franchi
|
|
Radze ignorowac Jana_Serce, co do gry wygląda interesująco.
|
|
nic nie zastąpi realu:) co zbanowali cię już na forum parkietu? bo też swego czasu widziałem takie pseudo reklamówki, wszystkich to wkurw...:)))
|
|
szkoda ze tu nie ma ignora Jan_Serce bylbys pierwszy tam porownywac najwieksze biuro maklerskie do jakeigos forum dyskusjnego i mowic ze to jest lepRZe zreszta nie ma co wymagac od klasycznego dawcy kapitalu na gieldzie
|
|
uuuuuu spec się znalazł:))) ty zapewne jesteś biorcą kapitału, szkoda że tylko na symulatorach:)))
|
|
wole być biorcą wirtualnie, niż dawcą erlanie :)
|
|
ja wolę być biorcą w realu, przez ostatnie 3 lata 400% wcale to trudne nie było:)))
|
|
400% to ja mam w pol roku :) do wypełnienia założonego przeze mnie zysku na ten rok zostało już mi tylko kilkanaście % na ATS kupowane po 1.60-1.70 kilkanaście dni temu :) 5zl to tylko kwestia dni :)
|
|
hehehe na symulatorkach to ja moge i kilka tysiecy w ciągu roku, koleś się nie ośmieszaj, jak taki kozak jesteś to dawaj w realu, szczególnie teraz... ile ja już na parkiecie się naczytałem takich przygłupków co to nie oni...
|
|
"Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 30-01-08 17:35 ja wolę być biorcą w realu, przez ostatnie 3 lata 400% wcale to trudne nie było:))) " Zgadza się w czasie takiej hossy to nie trudno, więc nie masz się czym chwalić.
|
|
następna cipcia mocna w gębie:)))
|
|
a co ty wiesz o mnie cipo nr 1 :)))
|
|
www.invest24.pl czy mozesz bardziej przyblizyc zasady gry bo nie ma ich na forum nie znam sie na giełdzie a chciałbym sie poznać gra jest jak najbardziej ciekawa tylko pytanie co ile sa wyswietlane aktualne notowania mi ciagle wyswietla z wczoraj o 16:35??
|
|
Przepraszam że tak późno odpowiadam. Co do twojego pytania "co ile sa wyświetlane aktualne notowania mi ciągle wyświetla z wczoraj o 16:35??" Opóźnione sa one o 15min względem notowań na GPW. Sesja na GPW trwa od 9 30 do 16 30. "www.invest24.pl czy możesz bardziej przybliżyć zasady gry" Najprościej można powiedzieć że grając na giełdzie należy kupić tanio sprzedać drożej lub sprzedać (krótka sprzedaż -WIG20) akcje których nie mamy i następnie odkupić je, wtedy zarabiamy wtedy gdy akcje spadają. W panelu gry który jest dość przejrzysty ustawiamy parametry zakupu lub sprzedaży poszczególnych spółek. Zapraszam na stronie gra.invest24.pl oraz na forum na którym dowiesz sie więcej o giełdzie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania nie bój zadawać sie ich właśnie na forum invest24.pl akurat nasze forum w przeciwieństwie do tego na parkiecie przyciąga kulturalnych użytkowników. Powodzenia w grze ;-) Pozdrawiam "Najlepszym barometrem ekonomicznym są żebracy: gdy zarabiają trzy razy tyle co profesorowie, to znaczy, że gospodarka jest dobra" -- Carlo Franchi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |