Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupić dobrą benzyne |
Hej wszystkim ! Jaką stacje w Łomży możecie polecić żeby kupywać benzyne? Ja osobiście nie polecam tej na Nowogrodzkiej chyba że chcesz zatankować powietrze tak jak ja dzisiaj.Swoją drogą czy wogule to ktoś kontroluje takie stacje. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupić dobrą benzyne |
najpierw słownik sobie kup, a później pomyśl o benzynie...
|
|
Benzyna była mu potrzebna by pojechać po słownik. :) Ja tankuję sie w BP lub w Orlenie na Wiejskiej.
|
|
ja tak jak kolega wyzej tankuje ale tylko na BP i nie spotkalem sie jakimi kolwiek problemami a co do stacji na wiejskiej to slyszalem ze tam tesh dobre paliwko :P
|
|
Na wylocie z Łomży w kierunku Wawy po prawej stronie stacja Shell. Polecam
|
|
ja Tak samo jak Krab
|
|
Siemka!Ja polecam ci stacje Shell sam tam ostatnio pierwszy raz tankowałem i powiem ci ,że troszki różni sie ta benzyna niż na innych stacjach poprostu lepiej samochod chodzi.Pozdro
|
|
Już od dobrych kilku lat tylko na BP. Nawet jak jeżdżę 'gdzieś dalej' to tylko BP. Nigdy najmniejszych problemów czy też jakichkolwiek zastrzeżeń. Pozdrawiam.
|
|
tak i zaraz powie,że na Shellu jeszcze nitro dają :] Faktycznie dobra jest na shellu ale czy samochód lepiej chodzi? he. pozdro.
|
|
Tak samo benzyne jak i ON moge polecic z BP. Co prawda nie mam mozliwosci poroznania bo nigdy nie tankowalem na innej stacji, ale zadowolony jestem z jakosci paliwa na BP
|
|
Ja tankuje na stacjach ORLEN przy ulicy Wojska Polskiego(kolo Fadomu) i na Wiejskiej
|
|
Jaki shell? Toż to pan Ryszard Gosk ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |