Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"luźna obróbka blacharska" |
Luźna obróbka blacharska jest skutkiem przechodzącej nad Łomżą nawałnicy. Czy jakiś specjalista mógłby mi wyjaśnic co to jest luźna obróbka blacharska i jak ją nawałnica powoduje? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "luźna obróbka blacharska" |
dziwnie to opisali... ja to rozumiem w ten sposob,ze cos jest z blachy zrobione(znaki,reklamy itd itp) i przez wiatr sie poodczepialo,poluzowalo... poprawcie mnie jesli sie myle i zle to pojmuje...
|
|
Widać na zdjęciu, że blacha przy gzymsie się podniosła. A luźna , bo się nie urwała tylko lata w górę i w dół. Jaja sobie robisz ??? Z daleka widać, że tandetnie blindowana była to i ryksztosuje.
|
|
Ja to rozumiem tak (przynajmniej mam nadzieję że o to chodziło autorowi artykułu): jest coś takiego jak obróbka blacharska. Już czort z tym co to jest, i dlaczego akurat obróbka, a nie po prostu wykończenie czy blacha. Wiało bardzo silnie więc ta "obróbka" się poluźniła. No i mamy luźną obróbkę blacharską. Trzeba przyznać, że wyrażenie samo w sobie jest powalające.
|
|
Krab.... mistrzostwo świata w nawiązaniu! :) Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |