środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzielnice niebezpieczeństwa !!

Z ostanich inforamcji wynika że najbardziej niebezpieczne miejsca w Łomży to skate park, Trójkąt (Polowa, Wojska Polskiego, Legionów), Rycerska, i KSJ 2 . Jak można zwiekszyc bezpieczeństwo i czy w innych dzielnicach jest bezpiecznie ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzielnice niebezpieczeństwa !!

Prawda jest taka, że jeżeli nie jesteś ogolony / nie nosisz adidasków / nie masz przy sobie conajmniej trzech rosłych chłopów to trudno czuć się dzisiaj w Łomży bezpiecznie. Dla przykładu, wczoraj napadło znajomego 3 wygolonych gości, okradli go i dali w trąbe.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Moi znajomi na własne oczy widzieli , jak w biały dzień na placu przedszkolnym przy szkole podst. nr 3 (od strony akwarium) , gnojek wyważał drzwi od samochodu łapką ,by ukraść radio. Dopiero gdy włączył się alarm w samochodzie i ludzie zaczęli się przyglądać , niespiesznie się oddalił. W tym rejonie radia nawet w biały dzień giną nagminnie. Myślę , że dół Polowej i odcinek przy niej Wojska Polskiego to nasz Bronx. Może jeszcze 1 Maja.
~~~~~~~~~~
autochton
~~~~~~~~~~

Hmm ja w okolicach Wojska Polskiego czuje sie bezpieczniej niz w okolicach dawnej KSJ... A prawda jest taka jak zauwazyl Matyjasz nie ma w Łomzy miejsca bezpiecznego, a w oklicach slynnego trojkata nie sa wcale mniej bezpieczene od innych...

zawsze i wszedzie mozna po ryju dostac i moze to byc najbezpiecznijsze miejsce w Łomży wystarczy ze sie komus nie spodobasz zle spojrzysz badz usmiechniesz

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

Uważam że najbezpieczniej jest w rejonie dworca PKS i targowicy oraz przy barach na ul Al. Legionów. Nie ma dnia aby ktoś nie dostal w zęby lub stracił portfel.

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

przyjdz na bronx(czyli na jantar zobaczysz czy jest bezpiecznie)

A ja czuje się bezpiecznie wszędzie. Powiem Wam dlaczego. Przez 5 lat studiowałem w Warszawie i to co przeszdłem na dworcu Stadion ( a bywałem tam 2 razy w tygodniu i wcale nie dlatego że chciałem) nie może sie równać z żadnym łomżyńskim lumpem. Nie ma się czego bać. Łomża jest małym miastem i na pewno w ten czy inny sposób wszyscy mają znajomych w policji. Łomżyńska policja z kolei juest bardzo dobrze przygotowana do pełnienia służby i ze złapaniem takiego "booma" nie ma kłopotu.

NA POCHYBEL DRESOM I BLOKERSOM!!

Ja rowniez czuje sie bezpiecznie...smieszy mnie jak ktos mowi ze trzeba miec wokol siebie osilkow bo to jest bzdura...mieszkam na KSJ i nie widze zagrozenia dla kogokolwiek mieszkajacego w lomzy czy tez poza nia...uwazam ze lomza jest ogolnie bezpiecznym miastem,a jesli ktos sie boi wlasnego cienia to wybaczcie.....wychodzi na to ze mozna wyjsc tylko na AL.L bo tam jest bezpiecznie,jest to ulica po ktorej wiewczorem jezdzi najwiecej samochodow....na postawiony post chyba ktos z komendy policji potrafilby najlepiej odpowiedziec....

Whatever.........

a ja wszedzie czuje sie bezpiecznie :)

Nie ma sie czego bać, każdy musi na coś umrzeć... aby się statystyka zgadzała!
A teraz żyjcie i korzystajcie z każdego dnia!
Z zakichanym i zadychranym pozdrowieniem!
koszmitka

madaman o rety, ja mieszkam na rycerskiej... ale nikt mi jeszce w leb nie dal..

Ja też mieszkam na Rycerskiej, i śmiem powiedzieć że to jest jedna ze spokojniejszych ulic w Łomży.

PO prostu powiedzcie kolesiom którzy się do was zaczną, że znacie jakiegoś ważnego dresiarza i po sprawie

Hooligan117 podaj imię czy też ksywkę jakiegoś ważnego dresiarza. Bo wiesz... Tak na wszelki wypadek, jakby mnie ktoś kiedyś zaczepił w niebezpiecznej dzielnicy :)

>> Hooligan117 podaj imię czy też ksywkę jakiegoś ważnego dresiarza. Bo wiesz... Tak na wszelki wypadek, jakby mnie ktoś kiedyś zaczepił w niebezpiecznej dzielnicy :)

A jak to będzie właśnie ten ważny dresiarz???

;-)

pozdrawiam

Łabędź

"Łomżyńska policja z kolei juest bardzo dobrze przygotowana do pełnienia służby i ze złapaniem takiego "booma" nie ma kłopotu." - buahahahahaha

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Ja mieszkam na ka es jot 2 i uważam, że Ci co tam nie mieszkają mogą tylko pozazdrościć.. ;] chcecie wiedzieć czemu, to sprawdźcie sami.. tam jest po prostu najlepsza atmosfera, najlepszy klimacik w całej Łomży... Full Opcja po prostu ;)

A co do lomżynskiej policji to niepotrzebnie tam tak często zagląda... zauwazylem ze nie są mile widziani :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org