Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja |
Czy ktos moze wie cos na temat brutalnego pobicia chlopaka na komisarjacie policji w Lomzy w grudniu 2007r.? Chlopak zostal przewieziony po dwuch dniach po zatrzymaniu do szpitala gdzie zmarl. Moze ktos cos slyszal?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja |
nie wiem czy te 81 to rok urodzenia...na poczatku myslalem, ze tak jest...ale jak przeczytalem po dwuch dniach... wybaczcie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
bo sam jesteś psem
|
|
wybacz, az tak cie to gryzie? no coz mam nadzieje tylko ze ty nie popelniasz bleduf;)
|
|
niekumaty-piknik, lepiej być psem niż zerem jak ty...
|
|
a tak na marginesie- to byl moj brat!!! dopiero dzis sie o tym dowiedzialam i myslalam ze moze ktos wie wiecej niz ja, ale patrze to tylko kolejny temat(dla niektorych) do tego by sie powyzywac. I ciekawe czy ktos by w takiej sytuacji zwracal uwage na pisownie?!!!
|
|
Jeżeli masz jakieś wątpliwości zgłoś sprawę do prokuratury
|
|
i myslisz Marcinie, ze ktos jej cos powie o tej sprawie? Kasiu :) nie, nie gryzie:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
yyy nie rozumiem chyba. piszesz, ze byl to twoj brat i dopiero dzis sie o tym dowiedzialas a wszystko wydarzylo sie w grudniu (?) "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
nie ma mnie w kraju i nie mielismy kontaktu ze soba... a co do policji to pewnie bedzie tak ze oni nie sa winni, nie poniosa konsekwencji i nic nie ujawnia. zajmuje sie tym prokurator ale co z tego?!? mam tylko nadzieje ze kiedys ci ludzie poniasa konsekwencje!!! ciesze sie ze moje podatki nie ida na tych sk....!!!
|
|
chuda-81 w Łomzy nie ma komisariatu tylko jest komenda to po pierwsze :) a po drugie idz sama i zapytaj :) Dyżurny z checia Ci odpowie.... Pozdr
|
|
zły_człowiek nie napisałem żeby poszła do prokuratury się zapytać, dopytać etc.
|
|
zapewne jak wiekszosc cwaniaków kozaczył że co to nie on z całym szacunkiem dla niego chociaz napisz za co go zgarneli chyba to niebyła jedyna rodzina ? i uwierz mi od tak nikogo niezwijają na komende!!! ;)
|
|
akurat mnie pare lat temu zwineli od tak, bo niby mieli jakies zgloszenie. stalem oparty o parapet chalupy koleszki wraz z nim patrzylismy na chmurki, 15 minut nie wystalem jak podjechaly wasate MILICJANCI, i stwierdzili ze zabieraja nas za zaklocanie ciszy nocnej choc bylo lato i godzina 21, troche wczesnie, ale sprawiedliwosc nie zna dnia ani godziny. badania alkomatem wykazaly 0,0. zadzwonilem do domu przyjechala matula rabanu narobila i skonczyla sie na tym ze te wystawili nam po mandacie po 50 kazdy, mielismy szczescie bo brzeczeli ze 100 pln i zebysmy spierdalali. innym razem wracajac z ogniska zawineli mnie, koleszke i jego dziewczyne byla gdizes druga w nocy, mielismy dyktafon i koleszka dal mi go zeby ich nagrywac jak nas spisuja i w ogole ich tzw czynnosci. my na alkomacie 0,0 dziewczyna jakies sladowe ilosci. zwineli nas o ile pameitam za jakas obraze czy cos takiego, na kasercie y wyszlo kto kogo obrazal, ale nie stety podczas gdy pisali te swoje papierki kaseta sie skonczyla i dyktafon oddal slyszalny dzwiek zaciekawilo to milicjantow i zaczeli bawic sie tym dyktafonem, po paru minutach inteligent doszedl jak to wlaczyc i uslyszal siebie, pecha mialem bo akurat radyjko bylo u mnei w kieszeni, milicjant wywlukl mnie z tego pomieszczenia zaciagnal do lazienki wyjal kasete dal do reki, przypierdzielil mi pare razy z kopyta i kazal wyrzucic ja do klopa. wyrzucilem, z powrotem do pomieszczenia z poczatku no i kopy i szarpanie, no i na koncu znowu mandat dostalem, nie pamietam juz ile, ale nogi i dupe powaznie mialem pokolorowana. pare lat pozniej ktos mi wspomnial ze ten .... tzw funkcjonariusz zginal w wypadku samochodowym. myslalem ze sie troche pozmienialo od tego czasu, ale widze ze sie myliem. przykro mi. paniekno z wladza nie wygrasz, jeden na drugiego nie sprzeda, z gory jestes na straconej pozycji.
|
|
chciałeś pokozaczyć dyktafonem to zarwałeś :) ;)
|
|
Ode mnie też byś kopa dostał za taki numer ;) Za kogo Ty sie uważasz?za agenta CBA? haha
|
|
Przycwaniakowałes krs i wyłapałes. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
oni cwaniakowali, w mundurach z lapami do w tedy 17 latka, skoro kasety poniszczyli widocznie mieli cos na sumieniu nie. a pozatym jakim prawem zniszczyli czyjas wlasnosc,
|
|
hehe uu teraz po tylu latach cie ruszyło trza było wtedy działać, teraz to już nic nieporadzisz.... ;)
|
|
w tedy bym nic nie poradzil, moje slowo przeciw slowom milicjantow raczej nie za duzo warte, a oni jak to w stadzie sie pilnuja. jeden na drugiego nei bedize nadawal.
|
|
Przywołam słynny cytat: "Bo my psy musimy trzymać się razem" hehe
|
|
nie wiem za co go zwineli, nie chca powiedziec, ale to nie jest wazne. nie byl swiety i wiem ze potrafil podskoczyc, ale nie od bicia mamy policje, a na pewno nie od bicia by zabic!!! Najgorsza jest ta bezsilnosc, ze nic sie im nie da zrobic: "bo my psy musimy trzymac sie razem"-swieta prawda!!! sa zawody gdzie ludzie ida z powolania, a w tym przypadku to sa anonimowi psychopaci, ktorzy przez ten zawod moga spokojnie dac upust swoim odchylom!
|
|
Jest taki agresywny Pan na łomżyńskim dołku,którego trochę tylko hamuje obecność mediów od wydania wyroku na zesłańca , nawet na wytrzeźwienie.Niewysoki blondynek z kwadratową twarzą bokserka.Myślę,że nie powinien dotrwać w zawodzie do emerytury,bo ma zdolności sadystyczne i nie potrafi mówić po polsku.Tylko łacina.Ale Ziobro rozdał tyle dyktafonów,że kto wie?
|
|
beda dodatkowe patrole, juz czuje sie bezpieczniej
|
|
jebać tą policje :] są od tego aby pomagać społeczeństwu, lecz nie zawsze im to wychodzi ^^
|
|
masz racje patryczek
|
|
patryczek i pioter...widze brak powagi...ale z tego sie wyrasta...nawet nie wiecie co sie robi w policji...sam do konca nie wiem...ale o tych waznych rzeczach dla ludzi sie nie mowi...czy powiecie mi ile interwencji jest w ciagu doby? bandy malolatow niszczacych szyby w sklepach i mieszkanich, kradzieze samochodow...dziesiony i rozboje...to nie sa awantury domowe ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jakby ich co dzień cwelili pod klatówą więksi od nich to by się do tej Policji modlili a tak CHWDP i CHWDP za 20 lat będą się tego wstydzić - teraz są "ziomami"
|
|
Kilka pał profilaktycznie powinni nakładać na plecki takim młodym brykaczom i świat od razu byłby piękniejszy. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
profilaktycznie...w poniedzialek z rana po 7 razu...na kazdy dzien tygodnia...:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |