Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga |
Kto jest za banem dla Jan_Serce na ip wiec chlopak niewejdzie juz na forum 4lomza ze swojego kompa prosze sie podpisywac po nizej pozniej zostanie to wyslane do admina 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga |
ale o co chodzi? Lomzes
|
|
:))) to że nie masz racji, nie upoważnia cię do takiego podniecania się:))) idź się zapytaj na BP czy tu obok będzie piekarnia to cię wyśmieją. Acha i ban to się należy tobie bo proponowałeś mi ustawkę, chciałeś mnie pobić?
|
|
Żeby nie Jan_Serce te forum to byłoby już żenada, tak to chociaż jest z czego się pośmiać.
|
|
zbytnio sie podniecacie...po pierwsze...to nie zablokuje mu nikt ip... po drugie, jezeli zablokuje...to odpali sobie z drugiego ip...bo ma w ist.. pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Nie wiem co macie do Janka. Chłopak bardzo się stara, żeby to forum nabrało kolorów i co bardzo ważne nie popełnia błędów ortograficznych, które bardzo tu niektórych forumowiczów rażą. Janek nie jest taki głupi jak myślicie.
|
|
Janek na prezydenta ;]]] Ktory to juz temat o Janku 5? 15? 66? dajcie se na luz
|
|
nie jest glupi...tylko inteligentny...ale ma swoje poczucie humoru...z ktorym nie wszyscy sie godza... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To świadczy tylko o płytkości osób zakładających tego typu tematy, brak pomysłów na zaistnienie. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
A ja nie mam nic do Janka Serce... Często nie zgadzam się z jego opiniami, ale to już inna sprawa.
|
|
sam se bana walnij co on ci przeszkadza (Jan_Serce)
|
|
A najlepiej to sobie j..........j barana A od Janka Serce się od.............l
|
|
Prowokuje Was a Wy pokazujecie kompletny idiotyzm m.in w zakładaniu tylu tematów o tym użytkowniku haha Brawo Jan Serce :)
|
|
cholercia, trzeba się wypisać z tego forum bo za dużo osób mnie popiera, to nie tak miało być:)
|
|
proponuje,zebys sobie jeb*al bananem :P cos wiele tych podpisow nie zbierzesz.... hahaha
|
|
Janek, nadal Cie nienawidze ;]
|
|
5510, DZIęKI!
|
|
co to ma byc |
Janek Serce to jest opierdalac lodow i tyle !!!!! przemo
|
|
megan! popieram :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
kilka wypowiedzi pana Jana Serce przeczytalam i sadze ze gość morowy :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |