Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszyscy razem, zjednoczeni uderzmy w terroryzm!! |
Światowi liderzy pragną, abyś przyłączył się do protestu przeciw islamskim fundamentalistom. Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w ogólnoświatowej demonstracji przeciw reżimowi Al Kaidy, w ten piątek o godz. 12.00. Powszechnie wiadomo, że islamscy fundamentaliści są przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znoszą widoku nagich kobiet, dlatego zachęcamy wszystkie kobiety, aby w piątek o godz. 12 biegały nago po biurze, a w tym czasie mężczyźni z piwem w dłoniach, będą próbowali je złapać. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania naszego sprzeciwu wobec terroryzmu Al Kaidy, a poza tym w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wśród nas /islamscy fundamentaliści to ci, którzy nie przyłączą się do naszego protestu / Pamiętaj, w piątek o 12:00! Ty też możesz pomóc w walce z terroryzmem!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszyscy razem, zjednoczeni uderzmy w terroryzm!! |
z tymi kobietami biegajacymi nago po biurach to jest zajebisty pomysl,nawet mogly by biegac po ulicach,a do tego jeszcze jak bys zasponsorowal darmowe piwo to by sie to git ogladalo!!!
|
|
Niech USA i izrael nam ufunduja:))
|
|
z tym piwem to fajny pomysł.... ale WSZYSTKIE(?!?) kobiety...? ...są pewne granice których nie da się znieść, nawet nie będąc Arabem - wystarczy być estetą.... :) ...jak zajdziecie jutro do biura, swojego miejsca pracy, nauki - rozejrzyjcie się i powiedzcie sobie w duchu, czy chcecie je WSZYSTKIE(?) widzieć nagie.... czy raczej dokonalibyscie jakiejś wstępnej selekcji...? --- Iota Geminorum
|
|
No tak ale założenia protestu są chyba jasno sformułowane;) Kto nie jest z nami jest przeciwko nam:P
|
|
czy wszystkie kobiety ?? to zależy ile tego piwa miało by najpierw być :) Ave ![]()
|
|
heh dobry pomysl z nagimi kobietami :D bo piwa to ja niechce :p ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Mi dla odmiany same piwo wystarczy;) Mam dość kobiet:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |