Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śmieszny temat |
Hej. Jadąc autobusem zastanawiałem się co sie stanie gdy naciśnie sie czerwony guzik z napisem STOP. Może wiecie coś na ten temat (nie piszcie ze jest to głupi i nie potrzebny temat bo dużo osób pewnie nie wie tego też)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śmieszny temat |
Nic sie nie stanie tylko kontrolka sie zapali u kierowcy
|
|
stop na żądanie....
|
|
nic sie nie stanie...w starszych volvo swieci sie stop w miejscu rozkladu i godziny...a w nowszych slychac pikniecie i kontrolka u kierowcy sie pali z napisem stop ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Tak dokladnie jak koledzy pisza wyzej. Moim zdaniem w Łomży ta opcja nie jest przydatna bo mamy praktycznie co kilkadziesiat metrow przystanek. Przyjade to sie w wiekszych miastach gdzie przystanki sa dalej "rozrzucone"
|
|
Co za zacofanie... :P W Łomży są w ogóle przystanki na żądanie? ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ze sa to znaczy, ze jest zacofanie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
co za ciemnogród he
|
|
Lukasz92, pewnie myślałeś, że ten przycisk to taki hamulec bezpieczeństwa? :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
idiota w lomzy oglonie dostepony i jezdzi autobusem [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Jaki z ciebie LoL tyle lat są te autobany, a ty niewiwsz co do czego w nich służy!!!!!!HAHAHHA LOL
|
|
i z czego sie smiejesz? nie wiedzial to założył temat i juz wie.. nie ma z czego sie smiac.. po to jest forum aby pytac o rozne rzeczy
|
|
no wlasnie jak z tym stopem:/ bo zem juz sam nie wiem :( ja stop a on jadzie i jadzie a moze poprostu ten guzik ze psiuty ??? jak dumata z powazaniem wasz Kajetan :* dla dziolchuw
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Myślę ze wielu osobom to sie może przydać.
|
|
no mi sie przydal ostatnio,przycisneło mnie i musialem szybko wysiąśc z autobusu,naciskalem do tej pory aż sie zatrzymal nie na przystanku hehe ...
|
|
hehe :) a ja mialem tak ze jechałem jakims ostatnim autobusem i kierowca nie zwalnia na przystanku na ktorym mialem wysiasc to naciskam ten stop az wkoncu sie zatrzymal czasami sie tak zdaza w starych autobusach taki sam przycisk jest nad drzwiami taki czarny Łomża leży na Mazowszu !
|
|
O K U R W A ALE Z WAS WIESMAKI !!!! DO ARKADI NA WYCIECZKI AUTOKAREM JEZDZIC I PODZIWIAC SWIAT ZZA WITRYNY.....LUDZIE I WY SIE DENERWUJECIE ZE LOMZA UWAZANA JEST ZA CIEMNOGROD !! H
|
|
A z ciebie niezly wiesniak... I will own all xD
|
|
W Łozmy to jest nie potrzebne stop sie naciska jak autobus sie ma zatrzymac na przystanku . Np. w Londynie jak sie nie nacisnie to sie nie zatrzyma :P W Łomży prkaktycznie zawsze ktos wysiada hehe
|
|
mystic a pojechac cie w csa ?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
To jest dla chamów jak tłoczno w autobusie i wciskają bo się boją że pojadą nie na ten rewir co trzeba ;)
|
|
Tak naprawde to jak nacisniesz ten stop, to zatrzyma sie czas i bedziesz mogl robic co chcesz i jak dlugo chcesz!
|
|
tak zwany czasowstrzymywacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |