Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam małego pieska |
witam, dopiero, co znalazłem małego czarnego pieska - suczka. jest śliczna i żal mi jej było zostawić na mrozie. Kto chciałby ją wziąść do domku? dajcie znać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam małego pieska |
Czy Wy nic innego nie robicie tylko zbieracie psy po ulicach ? Znalazłeś to oddaj do schroniska. Dziś juz strach psa wypuścić bo zaraz go ktoś"znajdzie" i będzie chciał oddać. To forum już naprawdę schodzi na PSY !!
|
|
schronisko nie przyjmuje szczeniaków. i kolego jak go nie chcesz to po kiego sie odzywasz?
|
|
Po to jak wyżej napisałem że to forum schodzi na psy z tymi Waszymi tematami "Zgubiłem pieska" , "Znalazłem pieska". Wystarczający argument ?
|
|
jak ci nie pasują takie posty to po co wogóle je czytasz...każdy może zakładać jakie chce tematy na forum. proponuję dać ogłoszenie do bezcennej oddałam tak dwa pieski i reakcja ludzi o dobrym sercu była bardzo szybka:) Pzdr:)
|
|
moze jakies szczegoly o Tym piesku :) A ty E=mc2 nie badz zlosliwy bo nie jestes jedyny na tym swiecie Igusia
|
|
Iga161 wyobraź sobie że też to zauważyłem. A co do szczegółw pieska to : głowa, ogon, cztery łapy zapewne umie jeszcze szczekać no chyba że ten ma inaczej ;)
|
|
ten w dodatku potrafi chodzic po drzewach,to jest szczególny okaz ...
|
|
piesek już ma nowy dom, więc koniec tematu.
|
|
E=mc2 to co to za właściciel jak psa samego na spacer wypuszcza buhahahahaah rozwalileś mnie tym...
|
|
Nie wiem bo nie trzymam zwierząt w domu. Ale z tego co widzę to dużo osób tak robi. Wypuszcza psa , który sobie pobiega zrobi co zrobić musi i wraca do domu. Nie wiedziałeś o tym ??
|
|
tak zem jest zadowolony :)z pieska mam nadzieje ze urosnie z niego duzy pies bo narazie to musze zanim lancuch nosic, bo ledwie ciągnie i troche slomy zem zmarnowal bo do budy musialem wlozyc zeby nie zmarzł. bylim juz po krowy i chiba bedzie sie nadawal na gospodarke :] jestem bardzo z niego dumny bo to madre psisko sam wiedzial ze trzeba sie wykapac w strudze jak sie wczesniej w gownie wytarzal :) szarik juz go zaakceptowal, troche sa problemy z puszkiem jak sie zdenerwuje to malego scisnie ale ja sie tam nie wtrancam bo hirarchia musi byc z powazaniem wasz Kajetan ps jak bedziecie mieli jeszcze jakie psy do dajta znac bo sasiad by przygarnol bo mu burek ostatnio uciekl [ni wiem czemu ]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |