Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studniowka 2008! |
jakie wrazenia macie po tegorocznych studniowkach?:) gdzie najlepsza,gdzie najgorsza?:)z tego co wiem to w wiekszosci szkol impreza odbyla sie wczoraj,dzis studniowke ma 1lo...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studniowka 2008! |
jutro ci napisze bo wlasnie sie szykuje.............................. ale to bedzie naj naj lepsza studniowka bo bedzie tam szef szefow żólty49.......
|
|
niesamowita imprezka była na studniówce ekonomika tydzień temu;)
|
|
dzis ma tez 2 LO
|
|
a moim zdaniem najlepsza była w III LO. Super zespół i znakomita atmosfera! ...
|
|
absurdalne pytanie i glupie odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znasz kogoś kto obskakuje wszystkie te imp[rezki????????????? nawet fotografie robią rozne firmy i ludzie!!!!!! moja byla najlepsza bo byla MOJA !!!!!!!!!!!! __________________________________- ... & vice versa!
|
|
Kiedyś to były studniówki...
|
|
goostav zgadzam sie z Toba,Twoja napewno byla najelpsza bo wlasnie byla Twoja... Tylko raz masz taka noc w zyciu i dla kazdego ona powinna byc najlepsza nie wazne z jakiej szkoly sie jest...
|
|
Coś temat zastygł ?? Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
Pozdro dla SB - pewnie jeszcze śpią wasi fani ;)
|
|
dzięki tomcio za pozdrowienia, my też dopiero wstaliśmy ale impreza była fajowa:)
|
|
I L.O.rewelka dzieki za zakwasy :) EMILIA
|
|
A w Wecie ktos byl na studniówce,bo podobmo tez była niezła.
|
|
Byłem na dwóch 100-dniówkach... w sobote w III LO (Moja szkoła) i w niedziele w II LO i muszę powiedzieć, że w drugim było o wiele lepiej :) W 3-cim troche za sztywno było ale to wszystko przez "prawie" normalną dyrekcje ;p "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
A jak po studniówce w budowlance?
|
|
a ja swoją studniówkę spędziłem w atlanticu gapiąc się na striptiz... wolałem tam iść niż na ten bal sztywniaków... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
TO ciekawe kolego dokąd pójdziesz np w chrzciny swoich dzieci, pozdrawiam:)
|
|
W Wecie było najfajniej.
|
|
W 1LO za to zespol byl najlepszy nawet w 3 takiego nie bylo pozdrowko dla chlopakow mimo ze imprezka byla przecietna w tym 1 tyle sie naczekalem az mnie wpuszcza karolek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |