Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie do fryzjera? |
chce zrobic balejaz kogo polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie do fryzjera? |
polecamy ci normalnie i po ludzku skorzystać z archiwum forum!
|
|
"kogo polecacie ?" Polecamy wyszukiwarkę. Gdzie moderator? Tematy powtarzające sie powinny zostać usuwane z miejsca. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja ci zrobie dobrze:)
|
|
a chcesz zrobić z 2 kolorów? malowałaś już kiedyś włosy? jak długie są one? Ja robię balejaże i farbuję włosy u siebie w mieszkaniu. Taniej niż u fryzjera.
|
|
jestem wlasnie na miescie i pisze z lapa, strasznie mnie "przycisneło" no wiecie o co chodzi:)gdzie by tu na miescie ten teges sie "mozna wyzluzowac"??:):)
|
|
długi kabel masz do tej neostrady w takim razie...
|
|
Szalony palaczu, zawsze możesz zapalić i się wyluzować :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac palenie to ja juz mam w du...ie, ile to mozna palic !! ja juz oszalałem od tego palenia :):) a jan serce jak zwykle wnika w szczegóły!! troche fantazjii........
|
|
a byl ktos u olivii?
|
|
legionów niedaleko blaszaka do Pani Agnieszki. tylko tam chadzam ;p
|
|
fryzjer siedzi we wroclawiu!(?)
|
|
Ja byłem w Olivi. Tak mnie obcieli że chciałem ich pozabijać. Totalne dno. Jak **** by rece miała to pewnie by lepiej obcieła. Może kobiety to oni dobrze strzygą ale mężczyzn totalne dno. Polecialem na ich ulotkę w której opisują jacy to oni nie są profesjonalni i ile to oni dyplomów nie mają. ODRADZAM !!!!!!
|
|
Jeśli chodzi o koloryzację to nie polecam ani Olivii ani salonu Agnieszki. Miałam raz wpadkę z kolorem i chciałam go zmienić, więc w Olivii powiedzieli, że nic się nie da zrobić, a u Agnieszki przerobili mnie na... RUDY. Umówiłam się do Adama Rogińskiego. Wprawdzie czekałam kilka dni w kolejce, ale jak już ze mną skończyli to byłam bardzo zadowolona. I z koloru (balejażu) i z cięcia. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
robilam akryle u olivii i takie jakies lapaty mi zrobila
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |