Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przerobienie psp |
Witam wiecie czy w lomzy albo okolicach ktos zajmuje sie przerobianiem konsoli psp?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przerobienie psp |
p_anstwowej s_trazy p_ozarnej ???????????????? lepiej nien przerabiaj !!!!!!!!! __________________________ ... & vice versa!
|
|
W sensie przerobieniem na co? Zmiana softu, czy masz bricka, czy o co chodzi?
|
|
Mam nowa psp slim 3.70 i chcialbym ja przerobic na soft 3.80m33 w wersji 5
|
|
A to problem jest normalnie softa wgrać? -.-
|
|
nom trzeba miec drugi egzemplarz psp z przerobionym softem i karte pamieci
|
|
O, to patrzę od czasów posiadania przeze mnie PSP się coś pozmieniało? -.- Nie wiedziałem nawet. Karta rozumiem, to zawsze było pomocne (choć dało się obejść) ale drugie PSP? No nie wiem.
|
|
Osobiście nie polecał bym 3.80 m33-5, juz lepiej bawić się w 3.71 m33-4 :) . A co do tej przeróbki, udostępnisz kartę swoją i baterię to myślę ze da sie zrobić.
|
|
3.71 m33-4 tez polecam ale drugiej psp nie trzeba wystarczy troche poczytac w necie albo ...$ jak by co moge pomuc
|
|
O ile kiedyś się doczytywałem to przy slimie nie ma innej możliwości niż zejście przez despertar cementerio, więc nie mów, że nie trzeba drugiego PSP. A co do baterii i karty to mógłbym również swoje udostępnić.
|
|
Siemka, mam ten sam problem co kolega czyli soft 3.51, jak by ktoś z przerobionym psp chcial mi pomoc to prosze o kontakt na gg: 985319
|
|
Tylko wiecie szukam kogos kto przerobi mi konsolke a nie zamieni ja w przycisk do papieru bo takich specjalistow jest mnostwo ; ) wiem ze to 5 min roboty ale oczywiscie zaplace w granicach rozsadku : D
|
|
Dzisiaj trudno zamienić jest PSP w przycisk do papieru ;) Obecnie dostępne są narzędzia które gwarantują niemal 100% bezpieczeństwa, no powiedzmy 95-99%. Podaj swoje gg ew. mail to może się dogadamy.
|
|
moje gg to 120460, prace koncze o 20 czekam na kontakt : D
|
|
czy mozna sie dowiedzeć gdze przerobiłeś te swoje psp
|