Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świnka morska |
Wie ktoś z was w którym sklepie zoologicznym w Łomży można dostać świnke morsko z długą sierścią? Byłam w kilku sklepach i nie ma?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świnka morska |
Morsko, czy morską? Tak często mam do czynienia z taką pisownio, że sam głupieje i zaczynam wierzyć, że to jest poprawne. Aż taki niski poziom łomżyńskich szkół, czy to kwestia czegoś innego? Podawajcie propozycje. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ok morską pasuje:P
|
|
Kilka razy widziałam długowłose świnki w zoologicznym Alfaro na Legionów. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Byłam tam była tylko jedna i nie miała aż tak długiej
|
|
ja mam rozetke rasy abisyńskiej jak Ciebie interesuje na sprzedanie
|
|
dodam ze pochodzi z jednej z najlepszych ferm w polsce
|
|
Za ile?? Morzesz fote przesłać... I ile ona ma?? A no i on czy ona?? Chętnie bym kupiła
|
|
młoda podaj w których sklepach byłaś, to ułatwi nam doradzanie gdzie powinnaś iść...
|
|
Chcesz to mogę Ci oddać za darmo 2-letnią świnkę morską długowłosą.W tej chwili jest przystrzyżona.
|
|
A tyle jest postów o fryzjerach... ;)
|
|
Alfaro na kazańskiej i tam przy marzenia. Na niemcewicza, przy CTO. Deryk prześlesz jej foto
|
|
młoda daj maila
|
|
podaj adres email
|
|
ja kupywałam w zoologicznym ,,Puszkek" tam są dobre warunki i jestes pewna ze świnka nie będzie chora a nie jak w alfaro ze kilka świnek jest w jednym akwarium i jedna druga moze zarazcić. Gorąco polecam
|
|
ania a są tam długowłose??
|
|
nie wiem nie jestem pewna czy tam są ale możesz się dogadać z właścicielem żeby ci sprowadził na pewno się dogadasz z nimi =P
|
|
nie wiem czy teraz są ale wcześniej były ale jesli nie ma to możesz się dogadać z właścicielem żeby ci sprowadził na pewno się dogadasz z nimi =P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |