Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Symbian |
Witam. Ma ktoś na sprzedaż telefon z Symbianem? Pozdrawiam Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Symbian |
ja mam nokie E61 stan idealny karta 2 GB
|
|
ile za nia chcesz? Jak jakies rozsadne pieniazki to od reki wezme Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
za caly zestaw che 900 zlotych: sluchawki creative zen uzywane tylko 2 razy,karta pamieci kingston 2gb,gwarancja telefon oczywiscie w pelni legalny, stan idealny folia na wyswietlaczu.Cena samego telefonu ze standardowa karta 64mb do uzgodnienia
|
|
Za sam telefon ile? 900 zł to nawet za ten zestaw troszke drogo. E61i mozna za 950 kupic. E 61 spro taniej jak 900 chodza. Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
napisalem chyba ze bez dodatkow cena do uzgodnienia podaj kwote to ja rozpatrze i ci odpisze
|
|
Na allegro nową w standardzie bez locka za 649,99 http://allegro.pl/item300100936_nowa_nokia_e61_bez_blokad_z_polski_gwarancja_wlan.html Używane 40 minut przed koncem stoja za 510 Mysle ze 650 zł mogłbym dać za uzywana. Pozdrawiam Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
za standard moge ci oddac za 650 tyylko ze jest lock na orange
|
|
co chcesz czy nie?
|
|
a moze interesuje Cie zamiana tej E61 na Nokie 6110 Navigator ?
|
|
a jaki stan tej navigator napisz mi na gg zazwyczj siedze na niedostepnym to smialo mozesz pisac 384195
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |