Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie o sale |
witam planujemy urządzić przyjęcie weselne w restauracji Alicja co sądzicie o tym lokalu? jaka obsługa? itp. dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie o sale |
Słyszałem dobre opinie o jedzeniu, jadłem tam raz w zwykły dzień, jedzenie bardzo dobre. Mogę się dopytać, jeśli to ważne. PS Ale to raczej nie jest restauracja IMO
|
|
A gdzie ta sala jest i kto tam kucharzy ?
|
|
ja ci dam dobrą sale sam tam pracuje ,przejedz i zobacz ,to jest 1 km od nowogrodu w morgownikach sala na 200 osob ,i super jedzenie wystarczy spytac ludzi ktorzy byli na sylwestrze ,jak cos to tutaj masz nr 516380377 karolek
|
|
eee alicja nie bardzo no co ale moze tanio
|
|
Gdzie jest ta Alicjja ????
|
|
alicja jest w łączniku pomiędzy niedoszłym domem partii :) (starsi forumowicze wiedzą). A dla młodszych - na Szosie Zambrowskiej mniej więcej między przychodnią a prokuraturą POZDR
|
|
troche tam malo miejsca, bylem tam na chrzcinach i bylo jakies 20 osob, nie wyobrazam sobie tam przyjecia weselnego :/
|
|
moze lepiej zapytaj w PKS'ie, tam jest duzo wiecej miejsca a cena pewnie bedzie podobna, zreszta pewnie zawsze idzie sie dogadac
|
|
Moim zdaniem bar Alicja absolutnie nie nadaje się na salę weselną. Dziś tam jadłam obiadek. Można tam zrobić niewielkie chrzciny, komunię bądź imieniny. I to też nie polecałabym, bo jest tam nieciekawie. Nadaje się może na stołówkę pracowniczą...jednak na imprezy- odpada. G a z e l a
|
|
Zgadzam się w pełni z Gazelą :)
|
|
a ja powiem ze mi jedzienie tam srednio smakowało sala mała ale ludziom tam sie podoba Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ja osobiscie nie polecam byle jaka obsluga i jedzenie niezbyt. Wiem cos o tym bo na hotelarstwie jestem. ale przynajmniej tanio Łomża Guerillas
|
|
ile osób tam obsługuje ?
|
|
nie polecam !!!!! Na imprezie dostałem schabowego z bawoła nasączonego tłuszczem. Ponury nastrój sali, fatalna akustyka.
|
|
Ja bardzo gorąco polecam Restauracje Wenecja. Wszystko na bardzo wysokim poziomie a przy tym cena umiarkowana.
|
|
o tak tak w wenecji jest w porzadku
|
|
Na niewielkie przyjecie weselne- Alicja- jak najbardziej. Jedzenie i obsługa w porządku. Polecam.
|
|
jedzenie beznadzieja wszedzie cebula
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |