Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskie serwery Counter Strike |
Tutaj podajcie wszystkie jakie znacie serwery Łomżyńskie w Counter Strike :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskie serwery Counter Strike |
no nie znowu jakis kutafon sie strafił z Cs A wiesz co to jest wyszukiwarka lub problem poszukac w wcześniejszych postach w archiwum
|
|
***** juz *** z tym cs,sie nie osrajcie!wszedzie cs i cs.***** dzieci nie piszcie o swoich gierkach na forum,idzcie na plac zabaw i sobie tam pogadajcie o waszych grach! ...
|
|
i w dodatku "Łomżyńskie" pisze się małą literą
|
|
tak, ale zdanie zaczyna się dużą literą
|
|
dobra zamilcz bo sam sie zaraz osrasz co gul Ci bryka hahahha. Pizgatornia 91.192.88.206:27015 Radius 83.238.44.7:27045 Happykilers 82.177.192.235:27022 hasło hk Strzelnica 193.58.232.90:27015
|
|
no i zawsze sie trafi jakas szuja!!!! widziales w temacie tytuł Counter strike to jesli ci sie nie podoba to nie wchodź i zamknij jape !!! pisze jak ja chce wiec wypier*
|
|
Łomżyńskie serwery Counter Strike |
Ja byc moze jeszcze dzisiaj dodam dwa nowe serwery Lomzynskie!! xD
|
|
a co zrobic zeby nie miec lagów bo mam przeokropne ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
musisz mieć lepszy internet ja mam 512 i gitara hehe, a jesli taki masz to musisz wyłączyć wszystkie programy związane z internetem.
|
|
lub grac na lepszych serwach ,np. takich co niedlugo dodam :PP
|
|
Serwer 1 Serwer klanu Black Caliber! Nazwa serwera: Lomza BC Ilosc slotow: 18 IP serwera: 85.25.149.14:27123 Haslo dostepu: bc Stan serwera: online Serwer 2 Serwer klanu Pociejowo To Potega! Nazwa serwera: Lomza PTP Ilosc slotow: 16 IP serwera: 85.25.149.14:27126 Haslo dostepu: ptp Stan serwera: online
|
|
[POPRAWKA] Serwer 1 Serwer klanu Black Caliber! Nazwa serwera: Lomza BC Ilosc slotow: 18 IP serwera: 85.25.149.14:27178 Haslo dostepu: bc Stan serwera: online Serwer 2 Serwer klanu Pociejowo To Potega! Nazwa serwera: Lomza PTP Ilosc slotow: 16 IP serwera: 85.25.149.14:27126 Haslo dostepu: ptp Stan serwera: online
|
|
kur*a sie naprawde nie zesrajcie!cs i cs,żal.... ...
|
|
a ja w smie nie wiem jaki mam wiem ze mam najwyzszy pakiet w ist i tnie sie jak nie wiem co jedynie antywirus chodzi non stop no bo go nie wylacze bo nie wiadomo c sie moze przydarzyc ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
wszechwiedzacy ta gra jet dla ciebie za trudna !! żal to sobie mów sobie przed lustrem i już chyba to mówiłem jesli ci sie nie podoba to nie wchodź i zamknij jape !!!
|
|
POWSTAŁ nowy ŁOMŻYŃSKI SERVER CS 1.6 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH : NAZWA: NKT KLAN SERVER ILOŚĆ SLOTUW : 16 PUBLICZNY IP: 91.204.161.245:27030 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ŁOMŻYŃSKICH GRACZY :]
|
|
ip: 195.2.255.93:27029 haslo ckm polecam (tylko Non Steam) :)
|
|
Coś zasłyszałem że nowy Radius ma być? Prawda to? Azuremyst EU - Nvision
|
|
... anio1
|
|
a gra tu ktoś w CS Source'a? ;D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |