Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Społeczny Komitet Fundacji Pomnika Jana_Serce |
Łomża 15.01.08 Miło nam poinformować wszystkich mieszkańców Łomży o zawiązaniu się dnia 15 stycznia 2008 roku w Łomży SKFPJS czyli Społecznego Komitetu Fundacji Pomnika Jana Serce. Naszym głównym celem statutowym jest fundacja pomnika ob. Janowi Serce, zasłużonemu forumowiczowi Ziemi Łomżyńskiej. Wkrótce poinformujemy mieszkańców Łomży o działaniach na rzecz budowy takiego pomnika. Jednocześnie prosimy wszystkich, którym leży na wątrobie dobro naszego miasta o propozycje TREŚCI TABLICY PAMIĄTKOWEJ, która będzie znajdowała się pod popiersiem ob. Jana_Serce. Nasza propozycja to: OBYWATELOWI JANOWI SERCE Społecznikowi, Forumowiczowi, Zasłużonemu dla Ziemi Łomżyńskiej, pomysłodawcy CZERWONEJ ULICY w Łomży, w dowód uznania TOWARZYSZE SKLEPIKARZE, RODACY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Społeczny Komitet Fundacji Pomnika Jana_Serce |
hehe ale jaja :D
|
|
No Janie, masz czegoś chciał;P A dla ptysia nie ma żadnego pomnika?;PPP hmm tak sobie własnie myśle... gdzie się podział ptysiu80? Czyżby to za niego wskoczył Janek? Dziwne, Janek zaczął pisać kiedy to ptysiu80 już skończył?;PPP
|
|
to moze od razu za jednym zamachem zrobic pomnik dzieci neostrady ktoremu twarzy użyczy janek :D
|
|
haha o *****;) zajebisty pomysł:) jestem za:) ...
|
|
Kibole sie uwzieli na Janka haha
|
|
Masz coś do kiboli??? Jak tak, to zapraszam na stadion. Kibole to tylko odsetek ludzi, którym Janek lezy na wątrobie! "NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!
|
|
Internet-pamiętaj o zasadzie ograniczonego zaufania!! Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hehehhe no jaja jak się patrzy :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
jestem za
|
|
tak czytam te teksty i spać mi się chce, przynudzacie... dobranoc
|
|
Janie bardzo chciałbym Cie poznac zobaczyc czy ty taki jestes czy tylko udajesz. Wiesz ze wkoncu trafisz na swojego a slyszalem od ludzi rozne opinie na twoj temat wielu tez pytalo czy ktos Cie zna. Moze troche przystopuj bo to sie juz nudne robi. Ja Ci rozkazywac nie moge mozesz robic co chcesz bo w krainie internetu mozesz mi nawet nasrac na progu domu spalic samochod i nie wiem co jeszcze. Przynajmniej w malym stopniu ustosunkuj sie do mojej PROSBY i zeby nie bylo ze czekam na twoja lache bo Cie prosze to ja Ci tylko dobrze radze. Zapamietaj to. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hehe Janku, Janku cos Ty narobil ... :) ludzie sie nie znaja na twoim ''oryginalnym'' poczuciu humoru...pozdrawiam :)
|
|
hahahahahhahahahahahahahah dobre
|
|
Najlepszym materiałem na popiersie będzie burak pastewny.
|
|
hhehe popieram burak byłby świetnym materialem ;D
|
|
no ja tysz...
|
|
jan serce to burak chodzący,musi sie zawsze sie odezwac,myśle ze zamiast zbierania kasy na pomnik zebrac kase na jakieś leczenie dla tego człowieka zjachanego juz do końca....żal... ...
|
|
nooooooooo
|
|
Może Owsiak coś dorzuci
|
|
patrze moj temat usunęli:p hehe a byl ciekawy:0 no owsiak spoko gośc to napewno coś da;D ...
|
|
Zawiadomienie Społecznego Komitetu Fundacji Pomnika Jana Serce Z nieukrywaną przykrością jesteśmy zmuszeni przerwać naszą dotychczasową działaność. Powód - Krystynę z gazowni dopadła grypa. Wszystkie dotychczasowe fundusze zebrane na statutowy cel zostaną rozdysponowane pomiędzy członków zarządu głównego Społecznego Komitetu Fundacji Pomnika Jana Serce. z poważaniem Zarząd Główny SKFPJS
|
|
to pomnik czy popiersie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |