Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakażny, drzewna.. co jeszcze? |
właśnie przeczytałem o likwidacji zakaźnego, "a jednak" słyszę w uszach dźwięk jak w reklamie pewnej sieci komórkowej telefonii.. czyżby likwidacyjna ofensywa?!? nie zdziwię się, jeśli jutro usłyszę, że jego wysokość prezydent wszystkich łomżan choiński k. zlikwidował drzewną.. co jeszcze w naszym pięknym mieście byłaby szansa zlikwidować? a może jakieś propozycje? :) wyręczmy włodarzy, może nasze propozycje przyniosą jednak miastu Łomża korzyści?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakażny, drzewna.. co jeszcze? |
Z tego akurat się cieszę. Przynajmniej w lecie nie będą mi pod blokiem chodzić z "zakaźniaka" do Trupka w piżamach...
|
|
jedno będzie likwidowane a w to miejsce będzie tworzone nowe, bardzo dobrze.
|
|
zakazniak jak zakazniak, ale z drzewna by sie wstydzili. budynek jest niejako zabytkiem. o ile pamietam to co roku ci gamonie z ratusza sie na nia zasadzali. ...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...
|
|
budynek jest zabytkiem i może w końcu znajdzie się inwestor co ten zabytek wyremontuje...
|
|
z naciskiem na "może"?
|
|
Stan "Drzewnej", przynajmniej na zewnątrz, jest tragiczny !!!
|
|
mieczyk, no jak zdecydują się sprzedać to na pewno się ten inwestor znajdzie...
|
|
jak juz wszystko polikwiduja to zwina asfalt, zeby w innym miejscu starczylo :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nie zapomnijcie że ratusz wydał wyrok na ŁKS. Do likwidacji.
|
|
ja nie chce żeby pieniądze z moich podatków były wydawane na drugoligowy klub piłkarski, co innego jeśli chodzi o wspieranie sportu dzieci i młodzieży.
|
|
A ja słyszałam, że będą likwidowane dwa gimnazja i coś co nazywa się nauczanie indywidualne.
|
|
Całe szczęście , że wszystko co możesz , to tylko "pokłapać jadaczką " na forum.
|
|
ja myśle żeby ratusz i tych lamusów co w nim siedzą zlikwidowac, ...
|
|
dwa gimnazja?!? no to edukacja kładzie się w Łomży.. jaki pan [prezydent od edukacji], taki kram..
|
|
gimnazja mogą zlikwidować bo wyż demograficzny dawno mamy za sobą i jest teraz o połowę mniej dzieci niż z 10 lat temu. Po co marnować publiczne pieniądze na pustawe szkoły.
|
|
Jan_Serce napisał(a): Po co marnować publiczne pieniądze na pustawe szkoły. Hehehe.
|
|
michaś, napisz co cię tak rozśmieszyło? z chęcią posłucham...
|
|
a jednak drzewna ma być przez "wielkiego absolwenta" zlikwidowana... duża trauma była w murach tej szkoły jego udziałem, że taki zaślepiony w swej nienawiści :( no, ale jak się dostaje nagrody za swe wątpliwe osiągnięcia (choć w uzasadnieniu mowa o normalnym, zgodnym z zakresem obowiązków wykonywaniu zadań), to utwierdza się człowiek w słuszności swych decyzji i zaraz poczuje się bogiem oświatowym wręcz..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |