Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FERJE ZIMOWE |
Siemka wszystkim forumowiczom . Mam pytanie od kilku dni jest wywieszone są plakaty o lodowisku wie kotos coś co bedzię organizowane w czasie ferji zimowych w naszym miescie .Czy bedą jakieś zajęcia z domu kultury lub na Wojska Polskiego (Klub Pop Art) . 2-3 lata temu zawsze były zajecia w centrum katolickim .Aby z tych ferji młodzież uzyskała korzysci ( zajecia edykacyjne które rozluzniaja pred szkoła i dają odpocząć Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FERJE ZIMOWE |
ferie
|
|
Brzeszczykiewicz co to za odpowiedz ani A ,B ,C tylko pewnie mam gdzieś błąd w zdaniu
|
|
Ja bym Ci radził podczas ferii popracowac nad ortografią ;) pozdro
|
|
FERJE :)
|
|
tak,w "ferje"są zajecia wyrównawcze z ort. odbywają sie w zespole szkół specjalnych,widziałem że tam zapraszają ciebie:) ...
|
|
Ciekawe kiedy zalapie o co chodzi.
|
|
pewnie nie prędko:) ...
|
|
Ale wy wredni !!!!!!!!!!!!!!!!Jak małpy !!!!!!!!!!!! Szuje , hiney !!!!! Uważacie sie za doskonałych kujony jedne z jezyka polskiego .Nie każdy jest doskonaly i człowiek jest człowiekiem każdy sie może pomylić pierdoły jedne. Jak jednemu z was z wróci ktoś uwagę ( może sie zdarzyć drobna pomyłka to bedzięcie sie czepiali lub łep do góry zadrzecie i pomyslicie ze ten niskiego poziomu zwrocił uwagę to jest paranoja. ( i Wstyd) Przyznam jestem uczniem technikum .Dobrym. A że człowiek sie pomylił o głupia literkę to muszą mu już jechać a co taki nieuk bedzie niszczył polską ortogragię wsyd i hańba. A co do postu wracając wie ktos coś?????
|
|
bardzo dobre technikum:) instytucja podejrzewam 3 literowa;) przychodzą mi na myśl dwie takie które na terenie naszego miasta funkcjonują,a zatem zdz lub ohp:) więc ktore to technikum? hehe ...
|
|
słownik ortograficzny by się przydał :) lepiej się poucz a nie o FERJE ;d;d;d pytasz :) hehe ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl) Data: 14-01-08 21:21 Ale wy wredni !!!!!!!!!!!!!!!!Jak małpy !!!!!!!!!!!! Szuje , hiney !!!!! Uważacie sie za doskonałych kujony jedne z jezyka polskiego .Nie każdy jest doskonaly i człowiek jest człowiekiem każdy sie może pomylić pierdoły jedne. Jak jednemu z was z wróci ktoś uwagę ( może sie zdarzyć drobna pomyłka to bedzięcie sie czepiali lub łep do góry zadrzecie i pomyslicie ze ten niskiego poziomu zwrocił uwagę to jest paranoja. ( i Wstyd) Przyznam jestem uczniem technikum .Dobrym. A że człowiek sie pomylił o głupia literkę to muszą mu już jechać a co taki nieuk bedzie niszczył polską ortogragię wsyd i hańba. A co do postu wracając wie ktos coś????? Wiesz ale ja jestem za tym zeby pezentowac jakis poziom forum. A tu masz taki wymysl ze jak piszesz to od razu wykrywa bledy to sprwadz bo powyzej tez Ci sie zdazyl blad "ŁEP" to tak jak napisac samohut. A co do ferii to w centrum cos tam bedzie a o niczym innym nie wiem. Na lodowisko to bym raczej nie liczyl za darmo i tak Cie nie wpuszcza;] "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl) Data: 14-01-08 21:21 Ale wy wredni !!!!!!!!!!!!!!!!Jak małpy !!!!!!!!!!!! Szuje , hiney !!!!! Uważacie sie za doskonałych kujony jedne z jezyka polskiego .Nie każdy jest doskonaly i człowiek jest człowiekiem każdy sie może pomylić pierdoły jedne. Jak jednemu z was z wróci ktoś uwagę ( może sie zdarzyć drobna pomyłka to bedzięcie sie czepiali lub łep do góry zadrzecie i pomyslicie ze ten niskiego poziomu zwrocił uwagę to jest paranoja. ( i Wstyd) wiesz co? Rozumiem w trudniejszych wyrazach zrobić pomyłkę, pomylić rz z ż, ale nie w takich podstawowych. W przecież to najprosztrzy wyraz jaki może być pod względem ortograficznym. Żadnego ó, u, rz!!!! To już Wstyd!
|
|
Mnie tez bledy raza w oczy, ale moze ktos jest poprostu dyslektykiem i poprostu popelnia takie bledy na co dzien, oczywiscie mozna uwage zwrocic, ale zeby od razu "najezdzac" na kogos....
|
|
161RDC30 dzięki za wsparcie a jak ktoś piszę szybko to sie też może pomylić nie ?? Gruby Łks a nie bój się o mnie na lodowisko mnie stać . A po drugie wszechwiedzący jak tak wiesz wszystko to gówno wiesz bo w Łomży są aż 3 lub 4 kretynie jeden tak mądy a nie wie ile jest szkół w Łomży Mam dla Ciebie zagadke jak to rozwiążesz to zwracam honor Co to jest siedzi na drzewie i śpiewa??? ( Z pozoru proste no nie??) hee Ciekawe kto bedzie wiedział Brzeszczykiewicz siedz cicho bo za głośno brzeczy na tym forum .:D:D;D
|
|
Violetta Villas. Wygrałem.
|
|
na pewno nie heh czekam na pozostałe odpowiedzi
|
|
Dnia 19 stycznia (sobota), na lodowisku miejskim odbędzie sie uroczyste rozpoczęcie ferii zimowych . Impreza od godz. 11 do 16. Program imprezy jest zamieszczony w bezpłatnym tygodniku regionalnym PROSTO z Łomży. Życzę miłej zabawy o dobrego wypoczynku.
|
|
ciekawa zagadka:) ja tez mam"co to jest nic?" ...
|
|
Hej. A mógł by ktoś napisać dokładniej co będzie na tym lodowisku? Bo nie widziałem nigdzie tego plakatu;p
|
|
Mandaryna ?
|
|
nie:P ...
|
|
właśnie co jest planowane na tym lodowisku?? ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |