Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janek_Serce |
Janek_Serce napisał: koleszko twoim będę jak wypijemy Sądząc po twojej dotychczasowej "karierze" na tym forum być twoim kolegą to wstyd i obciach na mieście hehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janek_Serce |
jeja kolejny temat o Janku? :/ pomysłów już wam brakuje ? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jeszcze film nakrećcie... chlopak jaja sobie z was robi a wy przezywacie...
|
|
Także Ciebie pozdrawiam !
|
|
To tylko kupczyk. Tak wygląda nasza elita kupiecka.
|
|
robol się odezwał:)))
|
|
Juz zakladalem ten temat;d. Ja nie wiem ja mysle ze on na privvie moze jest normalny i mozna z nim pogadac. Ale tutaj probuje zablysnac tylko cos mu nie wychodzi no coz jego sprawa. Tylko pamietaj ze wrogow latwo zdobyc przyjaciol juz trudniej a lomza jest mala;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Janie_serce zazdrościć popularności, swego czasu ptysia się wszyscy uczepili teraz Ciebie ;) A z drugiej strony ktoś powinien się wziąć za te powielanie tematów
|
|
Janek moze spróbuj z przemysłówką, rejestrator na plecach bedziesz nosił. W koszty wpuścisz , a w razie jak sie znudzi , to w sklepie zawiesisz. I bedziesz widział , kto i jak Cię na kasę wali w czasie jak się rozpisujesz na necie. :)))))))))))))))))))))))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
tylko że ja sklepu nie mam...
|
|
Kurde w temacie o kamerach miało być. ale adresat dobry. Jak nie sklep to inny biznesik. Takie oko szefa będziesz miał. A pańskie oko konia tuczy. :)))))))))))))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |