Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światelko do Nieba |
TOtalna lipa --------------------------------------- -----------------....OSZUŚCI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światelko do Nieba |
Ja powiem tylko **** **** ****!!!! 0 promocji miasto zero inicjatywy zawsze bedziemy szarym zimnym osranym zadupiem mimo to i tak to moje kochane miasto;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
porazka...
|
|
potwierdzam...
|
|
Witam Państwa, powiem krótko: i bardzo Wam tak wszystkim dobrze!! Cieszę się, że jest taki temat bo to świadczy o tym, że może niektórzy zaczną żałować tego co robili w przeszłości. Tak się składa, że jeszcze kilka lat wstecz w Łomży były genialne finały WOŚP (podczas dwóch z nich miałem przyjemność prowadzić koncerty na Starym Rynku). Były bo byli ludzie, którzy mieli ochotę i zapał aby je organizować - tutaj ukłony w stronę Pawła Wądołowskiego, Marcina Skawskiego i innych. Ale po wszystkim - także, a może przede wszystkim na tym forum - każdy wieszał psy na organizatorach!! Wszystko było niedobrze, nie tak jak trzeba itp itd. Współczesna rozpisywała się o przekrętach, o niedociągnięciach. Sypały się obelgi. Jak rozumiem - teraz jest super!! Gratuluję i dziękuję!! Oby tak dalej!
|
|
Zbiorowa mądrość ludzi, zarówno ofiarodawców jak i wolontariuszy, których liczba i wielkość darów jest tak wielka, że klechom tace pękają w rękach z zazdrości. Orkiestra co roku pokazuje jakie zaufanie ludzi jest do kościelnych organizacji "charytatywnych" typu Caritas, który zbiera kasę głównie z nabożnego łożenia nań państwa, firm państwowych i samorządów. Ja wrzuciłem do dwóch puszek z myślą pomocy dzieciom, ale też na pohybel "fałszywej charytatywności" kościelnej. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. apostata
|
|
zawsze jest tak co roku... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
...
|
|
od inkwizytora jadem aż jedzie; Ciekaw jestem za co owsiak po świecie jeździ i przystanek organizuje; pewnie kilku inkubatorów nie kupił; ja nikomu nie zaglądam do kieszeni jeżeli czyni dobro; cóż każdemu można przypiąć łatkę;
|
|
boli cie to, az tak bardzo? malo jest dowodow na to, ze te pieniadze ida na dobry czyn? niech sobie wezmie...ty pewine tez bys za darmo nie robil...a od przystanku sa sponsorzy...sam ze swoich nie daje...zreszta to nie jest na temat wośp'u... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
niezrozumieliśmy się, ja dam i na caritas i na owsiaka; wkurzył mnie inkwizytor, a owsiak to taki showman; > boli cie to, az tak bardzo? malo jest dowodow na to, ze te > pieniadze ida na dobry czyn? - przeczytaj moją wypowiedź dokładnie: ja nikomu nie zaglądam do kieszeni jeżeli czyni dobro; niech sobie wezmie...ty pewine tez > bys za darmo nie robil...a od przystanku sa sponsorzy...sam ze > swoich nie daje...zreszta to nie jest na temat wośp'u... - 5% może przeznaczyć na tzw. cele statutowe;
|
|
Canavarro w Łomży nikt nikomu nie dogodzi ;), nie ważne co byś zrobił zawsze będzie źle.
|
|
showman...bo on musi to robic...ludziom to sie podoba...gdyby byl smutny i gadal rzeczy nie zwiazane z programem wosp...to ludzie by pomysleli, ze on tego nie chce... a skoro juz to jest tzn byl 16 raz to znaczy, ze cos sie dzieje i bardzo dobrze...jednak nie wszyscy przechodza obojetnie...a owsiak to wymyslil..dodam jeszcze, ze sam wszystko organizuje i dzwoni po firmach, ktore sprzedaja sprzet w celu zwiekszenia gwarancji...ewentualne serwisy, zeby byly tansze...ogolnie, zeby bylo lepiej. Mnie to sie podoba...popatrzmy tylko ile dobrego mamy za te pieniadze...w przyszlosci moze nasze dzieci beda potrzebowaly tego sprzetu, ktory ratuje zycie... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
wertyn: zainteresuj się choć trochę działalnością Caritasu, poczytaj krytycznych artykułów. Ja oprócz wiedzy z mediów mam niemalże osobiste doświadczenie. Dzieci kuzynki były na tzw. charytatywnych wakacjach organizowanych przez Caritas. Wytrzymały tylko trzy dni, a w domu naprawdę im się nie przelewa... Dla Owsiaka ludzie są ofiarni, bo jest wiarygodny i sprawdzalny. Ludziska wiedzą kogo warto obdarować, kto jest wiarygodny. Róbta co chceta. Sie ma! apostata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |