poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!!

Witam wszystkich!

W moim domku znajduje sie szczeniaczek, dziś wraz z dwójka kolegów został wzięty ze schroniska w Łomzy do wesołego autbousu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, jego 2 kolegów tzn jej znalazło dzis swoich włascicieli i nowe domki. Temu ślicznemu pieskowi NIE :( dlatego pisze tutaj że moze znajdzie sie ktos zainteresowany kto bedzie chciał dac schronienei temu szczeniaczkowi. Piesek jest wspaniały :) żywy radosny :) jest to szuczka kundelek koloru czarnego z fikuśnym białym "krawatem" ;). Żebym nie mial jzu pieska juz nie mieszkał w bloku sam bym ją wziął ale jednak nie moge :( Pieska bede mial w domu do dnia jutrzejszego... potem bedziemy musieli oddac go spowrotem do schorniska...

Prosze Pomocy ! jak nie Wy to moze nazcie kogoś kto chciałby przygarnac tego szczeniaczka ??

jak cos podaje kontakt do mnie :

gg 1674857

tel kom 608 058 726

Pozdawiam

Adam Pyczot

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!!

a zdjecie mozesz jakie umiescic??

Re: szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!!

zapraszam do podłaczenia sie na gg to moze cos da sie skrecic... bo ja to do zamiejszacznia fotek to takie nieudolny jestem troche ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org