Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!! |
Witam wszystkich! W moim domku znajduje sie szczeniaczek, dziś wraz z dwójka kolegów został wzięty ze schroniska w Łomzy do wesołego autbousu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, jego 2 kolegów tzn jej znalazło dzis swoich włascicieli i nowe domki. Temu ślicznemu pieskowi NIE :( dlatego pisze tutaj że moze znajdzie sie ktos zainteresowany kto bedzie chciał dac schronienei temu szczeniaczkowi. Piesek jest wspaniały :) żywy radosny :) jest to szuczka kundelek koloru czarnego z fikuśnym białym "krawatem" ;). Żebym nie mial jzu pieska juz nie mieszkał w bloku sam bym ją wziął ale jednak nie moge :( Pieska bede mial w domu do dnia jutrzejszego... potem bedziemy musieli oddac go spowrotem do schorniska... Prosze Pomocy ! jak nie Wy to moze nazcie kogoś kto chciałby przygarnac tego szczeniaczka ?? jak cos podaje kontakt do mnie : gg 1674857 tel kom 608 058 726 Pozdawiam Adam Pyczot
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!! |
a zdjecie mozesz jakie umiescic??
|
|
Re: szczeniaczek z wesołego autobusu WOSP szuka domku POMOCY !!! |
zapraszam do podłaczenia sie na gg to moze cos da sie skrecic... bo ja to do zamiejszacznia fotek to takie nieudolny jestem troche ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |