poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto widział tort ?

Proszę o pomoc w kupieniu torta jest godz. 12.27 mam jeszcze 2 godz na zakup byłam prawie wszędzie nigdzie już nie ma ,jeżeli ktoś wie gdzie moge kupić to proszę piszcie jak najszybciej
z góry dziękuje za każdą informacje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto widział tort ?

Uuuuu a to co wczoraj dnia nie było?? Toc wczoraj było można spokojnie kupić .. zale zapłon. A n co Ci ten tort??

kup lodowy, szybciej znajdziesz!!

a na rycerskiej/ks janusza pod d'angelo nidaleko okruszka?

tort to sie zamawia kilka dni wczesniej zeby miec spokojną glowe...

To miała być nie spodzianka wiem że dałam plame jak cic ale nie dołujcie mnie już . a na rycerskiej/ks janusza pod d'angelo jest czynne w niedziele ?

Zrób tak jak radził kolega. Kup tort lodowy ;) W każdym sklepie z zamrażarką powinien być ;)

na rycerskiej/ks. janusza tzn w Cukierni „Rafaello” mozna kupic tort, tylko najpierw trzeba go zamówic, a w niedziele to tam jest zamknięte, przynajmniej dzisiaj :)

A co to jest "spodzianka"? :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

ok dzięki za podpowiedzi ide kupić tort lodowy albo ciasto tortowe pozdrawiam

Jak nie ma w sprzedaży , to można upiec samemu.

No super, jest wspaniale i to zajebiście. Jeśli masz potrzebę to zgłoś się na forum 4lomza a z pewnoscią uzyskasz większość negatywnych ocen zamiast odpowiedzi. LUDZIE (ktoś szuka podpowiedzi i jeszcze go dołować czy się naśmiewać), to jest bardzo proste. Moim zdaniem jak ktoś może i chce pomóc to bardzo proszę, lecz jeśli szuka miejsca by sobie pobazgrać to może niech napisze jakiś bestseller może wtedy będzie zauważony (życzę sukcesów).

,,KONSUL :) ''

Proszę o pomoc w kupieniu torta

Niespodzianka się udała!!
kupiłam cisto tortowe nikt nie skomentował było 17 świeczek i te zaskoczenie w jej oczach kiedy weszła do domu a tu 10 osób na nią czekało. I wiecie co nie ważny tort czy ciasto podobne do torta ważne było że wszyscy dobrze się bawili i była szczęśliwa !!!!

Pozdrawiam
PS za rok to kupie wcześniej i zaniosę do sąsiadów tylko czy za rok będzie chciała spędzić swoje 18 urodziny w domu ;((( wątpię szkoda że ten czas tak szybko leci oj szkoda

I żyli sobie szczęśliwie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org