Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwer TP + 4FUN 1.6 NS |
Witam. Na początku chciałem powiedzieć, że już jest temat naszego serwera, ale zaszły na nim kolosalne zmiany, toteż porposzono mnie abym zrobił drugą prezentację a aministratora 4lomza poprosił o osunięcie starergo tematu... a więc: Chciałbym zaprezentować nasz serwer klanowy Non Steam. IP:82.177.192.235:27022 Password: hk 24/7 Serwer jest TP (Team Play), jednak w weekendy od godziny ok. 18 właczane są mody typu: Soccerjam, GunMode, JetPack mode i wiele innych,czyli jednym słowem 4fun :). Oczywiście na prośbę graczy mody są wyłaczane. Jeżeli macie jakieś zastrzezenie co do serwera, lub pracy adminów można wyrazić swoje zdanie na www.happykillers.rox.pl na forum. Serwer jest prywatny toteż od czasu do czasu nasz klan będzie na nim rozgrywać sparingi z innymi klanami. Nasz serwer nie jest zrobiony po to, żeby konkurować z innymi serwerami Łomżyńskimi. Zapraszam na serwer ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwer TP + 4FUN 1.6 NS |
dobra miejmy nadzieje ze zmiany wyjdą na lepsze:) nie chce przywoływac dawnej dyskuji bo zawsze kazdy bedzie mial swoje zdanie. pozdrawiam "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Zryty serw grajace na nim bocisze nie polecam !!! i jeszcze jak zabijesz goscia to on sie odnawia i jest na respie hahahaa zero gry TP
|
|
chciało by sie rzec "a nie mówiłem" :PP ale dobra jak autor powiedzial: serwer jest po kolosalnych zmianach wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok:)) "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Adminów sobie zmiencie bo chamy z nich. Kulturki tam wprowadzcie a nie ty taki nie taki.
|
|
hasło: hk nie działa! Mystichk dajcie jedno hasło i nie zmieniajcie je.
|
|
Ludzie! jestescie smieszni... co wy wiecie o prawdziwej grze w cs? ile w niego gracie 2 tygodnie ?!
|
|
SamNiewiemCzegoChce wlasnie powiedz nam jak wygląda "prawdziwa" gra w CS?? "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
ehh w prezentacji wyraźnie jest napisane, że w weekendy 4fun na prośbe graczy mody są wylanczane... i tylko właśnie wtedy :/ ehh widzę ludzię, że Wy potraficie tylko narzekać ... w CS'a gram już ok. 3 lata a więc jednak chyba wiem co to prawdziwa gra w CS'a a więc na ten temat nie będe nawet z Tobą spekulował, mimo wszystko ludzi chętnych zapraszam do gry... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |